Simona Halep nu va participa la US Open

Simona Halep nu va participa la US Open

Simona Halep nu va participa la US Open, anunță essentiallysports.com. După ce numărul unu mondial în tenisul masculin Novak Djokovic și-a dezvăluit dezinteresul de a juca la US Open 2020 și numărul unu mondial în tenisul feminin Ashleigh Barty a declarat că are mari rețineri privind participarea la turneul de Grand Slam, a venit rândul Simonei Halep să își exprime îngrijorările privind participarea la US Open.

Simona Halep este îngrijorată nu doar din pricipa pandemiei de COVID-19, dar și din cauza situației tulbure din SUA, în contextul protestelor  de pe teritoriul american.

”Cu siguranță am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiții”, a spus Simona Halep pentru The New York Times printr-un e-mail, preluat de essentiallysports.com. ”Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale, dar și din cauza riscului de călătorie, a unei potențiale carantine și a modificărilor din jurul turneului”, a mai spus Simona.

Simona Halep s-a arătat preocupată și de ceilalți jucători, afectați financiar de criza epidemiologică.

”Suntem obișnuiți ca lucrurile să funcționeze foarte diferit. Nu ar fi deloc o tranziție ușoară, în special pe corpul nostru. Știu că financiar turneul și sponsorii ar dori să funcționeze. De asemenea, că mulți jucători nu mai au locuri de muncă chiar acum, dar cred că este o decizie foarte personală pe care trebuie să o luăm”, a spus Simona.

”Este important să înțelegem că toată lumea are nevoi și circumstanțe individuale și ar trebui să facem ce este mai bine pentru sănătatea noastră personală și să ne gândim, de asemenea, pe termen lung la cariera noastră”, a precizat Simona Halep.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!