Urările Ministrului Ionuț Stroe, proaspăt iesit din carantină

Urările Ministrului Ionuț Stroe, proaspăt iesit din carantină
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Conform postării de pe profilul personal de Facebook, în care spune că a doilea test de Covid-19 a avut rezultat negativ, Ministrul Ionuț Stroe a revenit în activitate cu forțe proaspete.

,,Al doilea test RT-PCR pe care l-am făcut azi dimineață are rezultatul NEGATIV, după cel negativ de joia trecută. Mă întorc la treabă! Multă sănătate tuturor!” a spus Ionuț Stroe

Proaspăt iesit din carantină, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a făcut tot pe contul lui de Facebook, o urare de Ziua Națională în care ne încurajează și că această perioadă va fi depășită cu succes.

,,La mulți ani, România!

Anul acesta suntem datori să ne exprimăm gratitudinea față de efortul întregului personal medical din România, de la medici, la studenți care s-au implicat voluntar în gestionarea crizei medicale. Acei eroi care s-au aflat și încă se mai află în linia întâi a acestei bătălii.

E un 1 decembrie ca niciun altul de până acum, sărbătorit spre finalul unui an dificil pentru fiecare dintre noi. Un an în care cu toții am fost nevoiți să ne ridicăm la înălțimea unor provocări pe care nu le-am fi bănuit vreodată înainte de pandemie.

Vom depăși împreună această criză și abia aștept să putem reveni în tribune pentru a ne susține favoriții!

La mulți ani tuturor românilor de acasă și de peste hotare !”

Pe lângă urare, Ionuț Stroe a prezentat într-un interviu cum a afectat pandemia sportul la nivel național și ce soluții a găsit acesta pentru a le asigura sportivilor de performanță condiții speciale de antrenament.

Toate competiţiile au fost blocate pentru ceva vreme, cele internaţionale mai ales, unde sportivii români făceau performanţă, dar în ceea ce priveşte condiţiile de antrenament şi pregătire, loturilor naţionale, loturilor olimpice, campionilor care reprezintă România peste tot în lume le-am oferit în principal spaţiile Ministerului şi Sportului, complexurilor sportive naţionale pentru a-şi continua pregătirea şi am încercat, avem deja nouă ordine comune cu Ministerul Sănătăţii succesive, prin care am descris noul cadru legislativ care să le dea posibilitatea tuturor posibilitatea să-şi continue activitatea.

Să ştiţi că marii performeri ai acestei ţări sunt preţuiţi, sunt motivaţi şi încercăm să le asigurăm toate condiţiile de care este nevoie să facă performanţă şi, bineînţeles, imagine şi onoare acestei ţări.

În momentul de faţă, tot ceea ce reprezintă sportiv la nivel de lot olimpic sau apropo de jocurile olimpice, toţi, în momentul de faţă, beneficiază şi de indemnizaţii şi de burse şi de condiţii bune de antrenament.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!