Unde se antrenează acum gimnastele din lotul național și olimpic de la Deva

Unde se antrenează acum gimnastele din lotul național și olimpic de la Deva

În plină pandemie de coronavirus, antrenamentele sportivilor de performanță din sălile loturilor naționale și olimpice au fost suspendate. Dar acest lucru nu le împiedică pe gimnastele din lotul național și olimpic de la Deva să continue să se antreneze intens. Cum reușesc acest lucru?

Federația Română de Gimnastică a postat recent pe pagina de Facebook a organizației un video care demonstrează că antrenamentele de gimnastică nu se opresc chiar dacă sălile sunt închise.

”Stăm acasă! Stăm în siguranță…și continuăm pregătirea! 🤸‍♀️🤸‍♂️”, scrie pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică”.

”Inspirați de toate antrenamentele online pe care le-a susținut Marian Drăgulescu în ultima perioadă, începem o serie de clipuri video în care vom împărtăși cu voi toți activitatea loturilor noastre de gimnastică artistică și aerobică, seniori și juniori.

Sportivii recunosc că le lipsesc aparatele, le lipsesc colegii și atmosfera de echipă, însă pentru binele tuturor #stauacasă și urmează rutina de antrenament recomandată de antrenori. De asemenea, profităm de tehnologia momentului astfel încât pregătirea să fie atent monitorizată, iar planul de pregătire să fie urmat.

Primele la start sunt fetele de la artistică, componentele lotului național și olimpic de la Deva.💙💛❤️
Abdomene, flotări, tracțiuni, săritul corzii sau antrenament specific de flexibilitate și mobilitate sunt pe lista dată de antrenori.

Bravo, fetelor! Tareeee pe mai departe. Trece și perioada aceasta și apoi revenim în sală, cu și mai mult aplomb.

Sănătate tuturor și… #staysafe! 🤗”

Stăm acasă! Stăm în siguranță…și continuăm pregătirea! 🤸‍♀️🤸‍♂️Inspirați de toate antrenamentele online pe care le-a susținut Marian Drăgulescu în ultima perioadă, începem o serie de clipuri video în care vom împărtăși cu voi toți activitatea loturilor noastre de gimnastică artistică și aerobică, seniori și juniori.Sportivii recunosc că le lipsesc aparatele, le lipsesc colegii și atmosfera de echipă, însă pentru binele tuturor #stauacasă și urmează rutina de antrenament recomandată de antrenori. De asemenea, profităm de tehnologia momentului astfel încât pregătirea să fie atent monitorizată, iar planul de pregătire să fie urmat.Primele la start sunt fetele de la artistică, componentele lotului național și olimpic de la Deva.💙💛❤️Abdomene, flotări, tracțiuni, săritul corzii sau antrenament specific de flexibilitate și mobilitate sunt pe lista dată de antrenori.Bravo, fetelor! Tareeee pe mai departe. Trece și perioada aceasta și apoi revenim în sală, cu și mai mult aplomb.Sănătate tuturor și… #staysafe! 🤗

Publicată de Federația Română de Gimnastică pe Joi, 26 martie 2020

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!