Un pionier al Academiei Gheorghe Hagi a murit! Decarul este în doliu

Un pionier al Academiei Gheorghe Hagi a murit! Decarul este în doliu
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Stere Dămăşaru, unul dintre pionierii Academiei Gheorghe Hagi, a trecut în neființă, la vârsta de 72 de ani. Fostul profesor şi antrenor asigura în ultima perioada legătura dintre Academie şi instituţiile de învăţământ la care erau trimişi juniorii din cadrul clubului.

 

Viitorul anunţă că Stere Dămăşaru a încetat din viaţă. Fostul antrenor era unul dintre cei mai vechi angajaţi din cadrul clubului constănţean, fiind angajat la Academie încă de la înfiinţare, în 2009. În ultima perioadă, Stere Dămăşaru se ocupa să ţină legătura cu şcolile la care erau trimişi să înveţe copiii de la Academie. 

 

Gheorghe Hagi este îndurerat de crunta vesta pe care a primit-o. Fostul decar al naționalei a ținut să scrie pe site-ul lui niște cuvinte de adio pentru Stere.

Un om dedicat meseriei, un om care a ajutat generaţii de jucători încă de la înfiinţarea Academiei. Mereu vesel, dispus întotdeauna să ofere celor din jur din experienţa lui. O dispariţie pe care o regret foarte mult. Din păcate, trăim şi astfel de momente, dar ne vom aminti mereu cât de mult a însemnat pentru clubul nostru. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Gică Hagi pentru site-ul oficial al clubului, academiahagi.ro.

Stere Dămăşaru a fost fotbalist, profesor, antrenor şi selecţioner al naţionalei de fotbal pe plajă.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!