Trei sportivi români concurează la Campionatul European de la Glasgow

Trei sportivi români concurează la Campionatul European de la Glasgow

România participă cu trei sportivi la Campionatele Europene de înot pentru senuiori în bazin de 25 de metri, care vor avea loc la Glasgow, în perioada 4-8 decembrie, potrivit site-ului Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Robert Glință, Daniel Martin și Cătălin Ungur vor reprezenta România la această competiție, având susținerea antrenorilor Mugur Tomescu și Iulian Matei, precum și al lui Matei Giurcănean, reprezentant al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Competiția din Scoția se află la ediția cu numărul 20, iar la start se vor alinia sportivi din 49 de țări de pe bătrânul continent.

După ce în 2018 a găzduit Campionatul European de Seniori în bazin de 50 m, Glasgow devine în acest an al șaselea oraș european din istorie care găzduiește ambele întrecerile continentale de natație.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!