Surpriză totală! Cine este noul antrenor al echipei FC Viitorul

Surpriză totală! Cine este noul antrenor al echipei FC Viitorul

Surpriză totală! După multe nume vehiculate, a fost confirmat noul antrenor al echipei FC Viitorul, convins să vină la cârma echipei chiar de Gică Hagi și Gică Popescu.

Președintele Viitorului, Gică Popescu, a confirmat numele noului antrenor al echipei constănțene, nimeni altul decât Mircea Rednic.

Antrenorul în vârstă de 58 de ani era liber de contract de cinci luni după ce a salvat-o de la retrogradare pe Poli Iași și vine la Constanța cu obiectivul clar de a repara ceea ce nu funcționează din mandatul spaniolului Ruben de la Barrera. Obiectivul impus de Popescu și de Hagi pentru fostul lor coleg de la echipa națională este calificarea în play-off-ul Ligii 1, potrivit ProSport.

„Aveți dreptate, Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului. A semnat pe doi ani și jumătate. Eu și Gică Hagi am ajuns la concluzia că este omul ideal să continue munca extraordinară a lui din acești zece ani! Am purtat o discuție în acest sens și ne-am convins că este omul potrivit. Sperăm să avem succes și suntem convinși că am făcut alegerea bună. Mircea Rednic vine cu staff-ul lui și va colabora și cu o parte dintre antrenorii de la noi, care știu filosofia clubului”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Potrivit ProSport, Mircea Rednic s-a aflat printre favoriții pentru preluarea echipei FC Viitorul încă din sezonul trecut, când Rednic era la Poli Iași, dar atunci discuțiile nu s-au finalizat. Hagi l-ar fi dorit pe Mircea din vară, dar acesta a sperat că va prinde un nou contract în Belgia și astfel nu a dat curs propunerii venite de la Viitorul.

Mircea Rednic este dublu campion al României, a câștigat Liga 1 atât cu Rapid în sezonul 2002/ 2003, cât și cu Dinamo în stagiunea 2006/2007 și în acest moment este singurul tehnician din Liga 1 care a câștigat măcar o dată campionatul în România, în condițiile în care Dan Petrescu, care are trei titluri câștigate cu CFR și unul cu Unirea Urziceni în sezonul 2008/2009, tocmai și-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!