Surpriză în fotbalul românesc! Un mare antrenor italian este la un pas de Liga 1

Surpriză în fotbalul românesc! Un mare antrenor italian este la un pas de Liga 1
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Celebrul antrenor Walter Zenga le-a pregătit o surpriză oamenilor din fotbalul românesc. Tenicianul care le-a pregătit în trecut pe FCSB și Dinamo, este pe cale să se întoarcă în lumea antrenoratului căt de curând.

 

Ce oferte a primit Walter Zenga

Tehnicianul italian a fost demis de Calagari dupa 13 meciuri pe banca echipei. Walter Zenga este liber de contract din luna august a anului trecut si este pregătit să revină în România.

Principalul lui scot era să revină în Serie A, dar se pare că antrenorul a primit deja două oferte din România.

“Vreau să revin în Serie A, chiar dacă am în CV multe echipe din străinătate. Din nefericire, am avut ghinion în 4-5 situații de-a lungul carierei, cum ar fi la Sampdoria. N-am nimic cu Montella, care mi-a luat locul, dar rezultatele nu s-au schimbat nici cu el. La Venezia, la fel. Așa a fost să fie.

Sigur că Serie A este obiectivul, sunt conștient că pot antrena acolo. Acum sunt mulți antrenori tineri, dar nu vârsta contează, ci mentalitate, atitudinea și calitățile. Trebuie să-ți dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai. La Cagliari, de exemplu, am jucat 3-4-1-2. La Crotone, în 4-3-3. În primul rând, un antrenor trebuie să știe ce li se potrivește cel mai bine jucătorilor.

Acum sunt în Dubai, urmăresc meciurile la televizor. E un moment special, profit de șansă și petrec timp cu copiii. Mă duc să-i iau de la școală, ne distrăm împreună. Pe scurt, sunt un tată cu normă întreagă”, a spus Zenga, pentru Gazzetta Dello Sport.

Walter Zenga, antrenor în Liga 1

Noul director de metodică și antrenament din cadrul centrului de copii și juniori al Academiei Hagi nu a spus şi numele echipelor care l-au contactat pe Walter Zenga, însă, din informaţiile Digi Sport, Universitatea Craiova a fost una dintre ele.

“Walter Zenga a fost căutat de două echipe din România. S-a întâmplat acum o lună. Nu mi-a povestit de ce nu s-a concretizat. Nu pot să vă spun care sunt echipele.

La un moment dat a venit şi o ofertă din Brazilia, unde se ducea şi Balotelli, dar nu a câştigat alegerile preşedintele care trebuia şi nu s-a mai întâmplat nimic. La Cagliari, Walter a fost foarte afectat. Din păcate, aşteptările pe care le avea preşedintele au fost mai mari”, declara Massimo Pedrazzini, la Liga DigiSport.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!