Situație fără precedent la Australian Open! Ce i-au cerut organizatorii lui Halep

Situație fără precedent la Australian Open! Ce i-au cerut organizatorii lui Halep
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Inactivitatea Simonei Halep de pe social media este cauzată de noile cereri ale organizatorilor turneului din Australia. După repetatele scandaluri iscate în rândul sportivilor, oficialii de la Australian Open au luat încă o decizie fără precedent.

 

 

Sportivii de la Melbourne au fost neulțumiți de faptul că ei au fost cazați în locuri diferite față de tenismenii de top. Simona Halep alături de Serena Williams, Rafael Nadal, Naomi Osaka și mulți alții sunt invidiați de sportivii de la Melbourne din cauza faptului că aceștia beneficiază de tratament preferențial, după spusele celor din Melbourne.

În acest context, organizatorii le-au cerut Simonei și celorlalți jucători din Adelaide să nu mai posteze în mediul online imagini din carantină, pentru că acest lucru ar putea spori nemulțumirea în rândul sportivilor din Melbourne.

Halep este cazată într-un resort de lux, în care cel mai ieftin apartament costă 200 de dolari australieni, iar cel mai scump ajunge la 500 de dolari australieni.

Ce le-au cerut organizatorii sportivilor cazați la Adelaide

Potrivit jurnalistului Jon Wertheim, tenismenii aflați la Adelaide au fost sfătuiți în weekend de organizatori să înceteze să posteze imagini din resortul în care sunt cazați pe rețelele de socializare, întrucât acest lucru poate inflama spiritele! În carantina de la Adelaide, pe durata căreia jucătorii se antrenează 5 ore în fiecare zi în aer liber, se află Halep, Williams, Osaka, Djokovic, Nadal și Thiem.

Solicitarea organizatorilor vine după ce Naomi Osaka a pus pe Twitter o fotografie în care apare antrenându-se alături de un staff lărgit! Japoneza a stârnit revolta în rândul jucătorilor de tenis izolați la Melbourne, care au fost obligați să își limiteze numărul de însoțitori. De asemenea, aceștia s-au plâns, în afară de interdicția de a se antrena, de mâncare proastă, șoareci și inescte în cameră.

 

 

Situație critică la Australian Open

Haosul de la Australian Open a fost generat în weekend, după ce s-au depistat mai multe cazuri de coronavirus la debarcările din trei avioane! Într-unul s-a aflat și Sorana Cîrstea, o aprigă contestatară a măsurilor luate de organizatori, ce prevăd izolarea totală în camera de hotel timp de două săptămâni.

În weekend s-a petrecut și un incident în hotelul în care au fost plasați în izolare cei 72 de tenismeni! Mai mulți au încercat să iasă din camerele de hotel, iar organizatorii i-au informat că la următoarea încălcare a protocoalelor vor fi excluși din competiție și chiar dați afară din Australia.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!