Simona Halep, principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie?

Simona Halep, principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie?

Simona Halep poate fi principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie. Liderul mondial Ashleigh Barty ia în calcul retragerea din turneu.

Primul mare turneu de tenis care se va disputa anul acesta, după suspendarea tuturor competițiilor de tenis din cauza pandemiei de coronavirus, este US Open, reprogramat pentru perioada 24 august – 13 septembrie.

Numărul 1 mondial, australianca Ashleigh Barty ia în calcul să nu participe în sezonul american dacă forurile conducătoare nu vor asigura siguranța, din punct de vedere medical, atât ei, cât și echipei.

”Se vorbește acum despre reluarea turneelor, ceea ce este extraordinar, un semn încurajator. Însă, înainte de a decide dacă voi juca în Statele Unite ale Americii, trebuie să cunosc toate informațiile. Voi lua în considerare nu doar siguranța mea, ci și a echipei mele. Trebuie să fiu convinsă că vom fi în siguranță și să cunosc toate reglementările care vor fi aplicate staff-ului”, a declarat Ashleigh Barty, citată de Tenniscircus.

În situația în care Barty nu va juca la US Open, principala favorită a turneului va fi Simona Halep, aflată în prezent pe locul 2 în ierarhia mondială.

Simona Halep a reluat antrenamentele pe terenul de tenis, fiind îndrumată de la distanță de antrenorul Darren Cahill. Acesta i-a trimis sportivei un echipament special prin care poate urmări online antrenamentele Simonei și îi poate oferi asistența de care are nevoie.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!