Simona Halep, principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie?

Simona Halep, principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie?

Simona Halep poate fi principala favorită la primul Grand Slam de după pandemie. Liderul mondial Ashleigh Barty ia în calcul retragerea din turneu.

Primul mare turneu de tenis care se va disputa anul acesta, după suspendarea tuturor competițiilor de tenis din cauza pandemiei de coronavirus, este US Open, reprogramat pentru perioada 24 august – 13 septembrie.

Numărul 1 mondial, australianca Ashleigh Barty ia în calcul să nu participe în sezonul american dacă forurile conducătoare nu vor asigura siguranța, din punct de vedere medical, atât ei, cât și echipei.

”Se vorbește acum despre reluarea turneelor, ceea ce este extraordinar, un semn încurajator. Însă, înainte de a decide dacă voi juca în Statele Unite ale Americii, trebuie să cunosc toate informațiile. Voi lua în considerare nu doar siguranța mea, ci și a echipei mele. Trebuie să fiu convinsă că vom fi în siguranță și să cunosc toate reglementările care vor fi aplicate staff-ului”, a declarat Ashleigh Barty, citată de Tenniscircus.

În situația în care Barty nu va juca la US Open, principala favorită a turneului va fi Simona Halep, aflată în prezent pe locul 2 în ierarhia mondială.

Simona Halep a reluat antrenamentele pe terenul de tenis, fiind îndrumată de la distanță de antrenorul Darren Cahill. Acesta i-a trimis sportivei un echipament special prin care poate urmări online antrenamentele Simonei și îi poate oferi asistența de care are nevoie.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!