Simona Halep, dată în judecată de ANAF

Simona Halep, dată în judecată de ANAF

Simona Halep are probleme cu Fiscul român. Mai exact, ANAF a deschis un dosar de executare silită pe numele campioanei de tenis pe data de 30 ianuarie 2020, informează capital.ro.

Nu se ştie exact despre ce este vorba, însă posibil ca Halep să fie datoare cu impozitul pe bunurile imobile. Ulterior, Simona a contestat la Judecătoria Constanţa titlul executoriu emis de ANAF, acţiunea fiind depusă în instanţă pe 19 februarie. Deocamdată, nu există stabilit un prim termen de judecată.

Potrivit portalului instanţelor de judecată din România, pârâţii în dosarul de la Judecătoria Constanţa sunt Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Potrivit site-ului WTA, Simona Halep a adunat până acum, doar din premiile de la turneele de tenis, peste 36,5 milioane de dolari. Câştigurile totale sunt, evident, mult mai mare, dacă adăugăm la aceşti bani şi contractele de sponsorizare sau de publicitate. O bună parte din avere a fost investită de către Simona în afaceri imobiliare.

Potrivit prosport.ro, fostul lider mondial a investit masiv pe piața imobiliară aceasta având o vilă (600.000 de eur), un bloc cu două etaje la Constanța (2,8 milioane de euro), un bloc cu 6 etaje la Mamaia (5,2 milioane de euro), două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov (2 milioane de euro) și un apartament în valoare de 400.000 de euro în București.

Simona Halep a investit aproximativ un milion de euro pentru construirea câtorva vile pentru familie, la Constanța, iar la sfârșitul lunii aprilie a anului 2019 a primit aprobarea pentru construirea unui hotel de cinci stele, cu 4 etaje, în Constanța.

Distribuie:

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!