Secretul Simonei Halep înainte de Australian Open! Darren Cahill a dezvăluit

Secretul Simonei Halep înainte de Australian Open! Darren Cahill a dezvăluit

Secretul Simonei Halep înainte de Australian Open! Darren Cahill a dezvăluit.

Cuvinte de laudă din partea antrenorului Simonei Halep! „Impresionant cum a rămas în top așa mult timp”

Turneul din acest an de la Australian Open va marca a 11-a încercare consecutivă pentru Simona Halep de a obține trofeul „Openului Vesel”. În 2018 juca final acestui turneu, dar a fost învinsă. 34 de meciuri are Simona la Australian Open, unde a obținut 24 de victorii și 10 înfrângeri.

După ce va intra sta în carantină în orașul antrenorului Darren Cahill, revederea dintre cei doi a produs un moment emoționant. Antrenorul australian este mândru de modul în care Simona Halep și-a menținut forma necesară menținerii în topul mondial, cu toate că nu are un fizic care să o recomande pentru această performanță.

Declarații la superlativ despre campioana noastră!

După ce sportiva noastră a ajuns la Adelaide și s-a regăsit cu Darren Cahill, antrenorul australian a ținut să precizeze admirația sa față de româncă, cea care nu a părăsit top 10 WTA din 2014 și până acum:

“Simona nu a mai ieșit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc ușor. Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige”, a spus Darren Cahill la emisiunea Sports Day, potrivit spotmedia.ro.

Fenomenul Halep din România! „Sunt un nume mai mare în România decât în Australia”

Darren Cahill a vorbit și despre “fenomenul Halep” în România, unde el a ajuns să fie mult mai cunoscut decât în Australia:

“Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. un fost important jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei”, a explicat Darren.

România are cinci reprezentante direct acceptate pe tabloul principal la Australian Open: Simona Halep (va fi cap de serie 2), Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!