Scandal între Simona Halep și Ruxandra Dragomir. Ce dezvăluiri face fostul antrenor al Simonei

Scandal între Simona Halep și Ruxandra Dragomir. Ce dezvăluiri face fostul antrenor al Simonei

Schimb acid de replici între Simona Halep și Ruxandra Dragomir cu privire la antrenamentele numărului 2 mondial la Centrul Național de Tenis. Fostul antrenor al Simonei dezvăluie cine a luat decizia ca Simona să nu se mai antreneze la CNT.

Simona Halep a dezvăluit, într-o emisiune realizată de Andi Moisescu, pe canalul său de Youtube, că a fost pedepsită de Federația Română de Tenis în 2011, când nu a mai fost lăsată să se antrenze la Centrul Național de Tenis deoarece nu a participat la o acțiune a echipei de Fed Cup.

”În 2011, când am jucat turul trei pentru prima dată la un Grand Slam, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat că nu o să pot participa. Atunci mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis”, a povestit Simona la emisiunea lui Andi Moisescu.

În replică, Ruxandra Dragomir, președinte al Federației Române de Tenis în perioada la care face referire Simona Halep, a declarat că nu-și amintește de acest episod, dar a ținut sa-i transmită Simonei că în mandatul ei a fost convocată pentru prima oară în echipa de Fed Cup a României.

Mesajul Ruxandrei Dragomir nu a mulțumit-o deloc pe Simona, care este convinsă că Ruxandra Dragomir nu face nimic altceva decât să fugă de responsabilitatea acelei decizii.

”Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup. Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată”, a adăugat Simona. a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

În plin scandal între Simona Halep și Ruxandra Dragomir, fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai, a dezvăluit pentru SpotMedia.ro cine a fost în spatele deciziei ca Simona să nu se mai antreneze la CNT.

„A fost un concurs de împrejurări. E adevărat că eu atunci eram cu Simona și eu decideam pentru ea strategia sau pregătirea. Simona, în ediția aia de la Australian Open, a făcut întindere abdominală de 1.5 centimetri. (…)Nu mai putea să se servească deloc. Noi am ajuns acasă duminică, am sunat-o pe Sanda (Ruxandra Dragomir – n.red.), aveam relații excelente și încă am cu ea, și i-am spus că a apărut această problemă. Sanda a spus că înțelege, nu au fost discuții. Federației îi părea rău pentru că se baza pe ea. (…) În acel moment am făcut antrenament la Centrul Național, iar cei de la Federație au întrebat cum face antrenament dacă e accidentată? Au zis că o vede lumea, că nu e bine. A fost un pic de tensiune atunci, așa că am vorbit cu Brică (Daniel Dobre – n.red.) și am mers la Pescariu, să ne antrenăm”, a povestit Firicel Tomai pentru SpotMedia.ro.

Fostul antrenorul al sportivei a menționat că Ruxandra Dragomir l-a sunat la o săptămână după ce Simona Halep nu se mai antrena la CNT, propunându-le să se întoarcă pe terenurile federației.

”Nu i-a zis Federația să nu se mai antreneze. Sanda a ajutat tenismenele tot timpul. Simona, tensiunea de atunci, a perceput-o ca o judecată. Eu am încercat să o țin departe și am mers în alt loc să ne antrenăm”, a intervenit Firicel Tomai în scandalul dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!