Scandal în Liga I. Antrenorul a aflat de la jurnaliști că a fost dat afară de primar

Scandal în Liga I. Antrenorul a aflat de la jurnaliști că a fost dat afară de primar
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Adrian Dulcea (42 de ani) a fost dat afară de la FC Argeș, la doar două zile după ce fusese instalat în funcția de antrenor principal!

Situație incredibilă la nou-promovata FC Argeș! Adrian Dulcea, fostul atacant al piteștenilor, a fost dat afară după doar două zile de la instalare! Din primele informații obținute de GSP.ro, motivul este reprezentat de . În cursul zilei de astăzi, FC Argeș va emite un comunicat în care va anunța decizia luată.

Vineri, FC Argeș va primi vizita lui Dinamo, iar la acel meci echipa va fi pregătită de Andrei Speriatu, Viorel Dumitrescu și Paul Ciobanu.

Primarul Cristian Gentea, reacție după demiterea lui Adrian Dulcea

Nu puteam continua. Aici, la Pitești, nimeni nu-și asumă nimic. Nu e în regulă? Păi el vine, ia banii, retrogradează. Eu ce fac? Cu ce rămân? Cu echipa în Liga a 2-a. Nu se poate așa ceva. E nevoie de oameni care să-și asume lucrurile. Asta e”, a declarat pentru Cristian Geatea, primarul orașului, ales din partea PSD.

Dulcea îl înlocuise pe banca penultimei clasate din Liga 1 pe Ionuț Moșteanu, care a rezistat doar o lună și jumătate pe banca echipei. La rândul său, Moșteanu a fost demis, însă motivul a fost altul – rezultatele slabe înregistrate.

Adrian Dulcea era motivat să o salveze pe FC Argeș

Într-un interviu acordat GSP.ro în urmă cu o zi, Dulcea spunea că situația clubului nu îi este străină și că este motivat să facă performanță.

Sunt în Pitești de 13 ani, cunosc foarte bine mediul de aici. Ceea ce se întâmplă la FC Argeș nu mi-e străin. E prima oară când am un contract în Liga 1, dar asta nu mă sperie, ci mă motivează, mai ales prin prisma locului actual din clasament. E clubul la care țin foarte mult, aici am evoluat și chiar am avut o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte apropiat de tot ce înseamnă FC Argeș”, a declarat acesta.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!