Ronaldinho se reprofilează! Ce carieră și-a ales fostul star al Barcelonei

Ronaldinho se reprofilează! Ce carieră și-a ales fostul star al Barcelonei
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Fostul star al fotbalului mondial, Ronaldinho a decis că are nevoie de o schimbare după ce a fost eliberat din închisoare. Celebrul fotbalist a decis să înceapă o nouă carieră.

Ronaldinho și-a ales o nouă carieră. Acesta vrea să profite de celebritatea obținută în vremea când era star al Barcelonei și să câștige noi fani în lumea muzicală.

Ronaldinho și-a lansat deja primul videoclip muzical și mai are pregătite alte melodii rap pentru 2021.

Ronaldihno visează să devină star rap

Fostul atacant al Barcelonei, care s-a vindecat recent de coronavirus, plănuiește să lanseze 8 melodii noi în 2021.

”Mi-a plăcut mereu muzica. Ascult hip hop, R&B, iar trap-ul a crescut mult în ultimii ani. E un gen al tinerilor, popular în Brazilia, cu mai puține reguli”, spunea ex-fotbalistul într-un interviu pentru publicația O’Globo.

Ronaldinho, acum în vârstă de 40 de ani, a reușit să fure ochii tuturor în ultimul clip muzical al celor de la Tropa do Bruxo. Fostul câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Selecao a apelat chiar la una dintre faimoasele sale pălării Kangol pentru apariția din acest videoclip.

În clipul muzical respectiv, Ronaldinho este văzut cum stă la o masă de poker, în timp ce o frumusețe feminină exotică execută un dans numit „twerk” chiar lângă brazilian.

Fostul star al Barcelonei apare apoi în timp ce dansează lângă o piscină, înconjurat de mai multe femei îmbrăcate sumar. La finalul clipului, el sare în vârful unui grup de 6 fete în costum de baie.

Legendarul brazilian a dezvăluit pentru Globo care sunt planurile sale pe termen lung legate de muzică.

„Dacă îmi este permis să visez, aș vrea ca muzica mea să atingă inimile oamenilor. Mai avem încă 8 melodii de lansat în acest proiect, avem grijă de tot cu multă dragoste”, a spus Ronaldinho.

Ronaldinho și-a lansat primul single muzical numit Sozinho (Singur) în 2017.

De-a lungul carierei sale, Ronaldinho a jucat pentru echipe precum Gremio, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo și Atletico Mineiro. Alături de FC Barcelona, fotbalistul a câștigat UEFA Champions League (2006) și Balonul de Aur (2005).

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!