Rezultat neașteptat în super meciul de box! Declarațiile sportivilor

Rezultat neașteptat în super meciul de box! Declarațiile sportivilor
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Rezultat neașteptat în super meciul de box! Declarațiile celor doi mari sportivi după cele 8 runde de box desfășurate în această dimineață în Los Angeles.

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani) s-au luptat în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, meciul s-a încheiat la egalitate.

Rezultat neașteptat în super meciul de box! Declarațiile celor doi mari sportivi. Cei 15 ani de pauză nu s-au văzut. „Iron Mike” s-a întors în ring și a reușit un meci de excepție, în ciuda vârstei sale. A încercat să-l domine încă de la început pe Roy Jones Jr., însă acesta a rezistat foarte bine pe picioare.

Egalitate între Mike Tyson și Roy Jones Jr după cele 8 runde

Entuziasmat de revenirea în ring și mulțumit de lupta dusă cu Roy Jones Jr., Mike Tyson a făcut la finalul partidei anunțul momentului în box. Legendarul pugilist în vârstă de 54 de ani a dezvăluit că va reveni și pentru alte lupte: “Continuu să merg mai departe și vreau să fac mai multe. Absolut voi boxa din nou. Sunt fericit că n-am fost făcut K.O. Cred că o să fiu mai bun la următorul meci. Antrenorii și partenerii de sparring m-au rupt cu bătaia. Acest eveniment m-a ajutat să-mi dau seama la ce nivel eram, pentru că m-au batut de m-au nenorocit. Așa că tot ce am făcut, puteam să fac mai bine. Însă o să fiu mai bun la următorul eveniment.

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă?”, a spus și Tyson.

De partea cealaltă, Roy Jones Jr. a fost puțin mai rezervat în privința unei „revanșe” după meciul fără rezultat de azi de dimineață. Jones Jr. a spus că va aștepta să vadă reacțiile oamenilor după această noapte de la Los Angeles. Dar Tyson și-a îndemnat apoi adversarul să rămână cu el, adăugând: “Trebuie să luptăm din nou”. a declarat la final Roy.

Rezultatele anunțate de arbitri în meciul de box

  • Chad Dawson: 76-76
  • Christy Martin: 97-73 pentru Tyson
  • Vinny Paz: 80-76 pentru Jones Jr.

Tyson va câștiga 10 milioane de dolari pentru această luptă, în timp ce adversarul său va primi doar un milion. Chiar dacă suma este impresionantă, Mike a declarat încă de la început că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

 

  •                                                                           Mike Tyson vs. Roy Jones. Jr.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!