Record reușit de fanii lui Dinamo! Mobilizarea excelentă amână inevitabilul pentru club

Record reușit de fanii lui Dinamo! Mobilizarea excelentă amână inevitabilul pentru club
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Record reușit de fanii lui Dinamo! Mobilizarea excelentă amână inevitabilul pentru club.

Fanii lui Dinamo au cumpărat 27.800 de tichete virtuale pentru a evita depunctarea!

Un alt gest de mare prețuire pentru clubul din Ștefan cel Mare! După ce ieri era ultima zi în care Dinamo putea achita datorii în valoare de 28.000 euro către doi foști jucători, conform președintelui AFAN și situația nu părea prea bună pentru echipă. În schimb, fanii au dat din nou dovadă de solidaritate extraordinară față de club și au reușit să achiziționeze de 27.800 de bilete virtuale pentru partida cu Chindia lui Emil Săndoi.

Precedentul record al fanilor lui Dinamo era de 20.000 de bilete virtuale, însă acelea au fost date în starea de urgență, pentru un meci jucat pe Play Station, cu Craiova.

Un tichet costă doar 5 lei, așa cum s-a întâmplat la toate meciurile lui Dinamo jucate în pandemie de coronavirus.

A fost plătită datoria către Kristian Kostrna și Sebastian Moga!

În plus, PCH luptă pe toate fronturile, iar ultrașii au emis un comunicat de presă în care a anunțat că DDB a plătit datoria către Kristian Kostrna și Sebastian Moga, dar și alte litigii cu foștii angajați ai clubului.

Fanii au evitat pe ultima sută de metri o nouă depunctare: Sebasitan Moga a încasat 20.000 de euro, iar Kristian Kostrna a primit suma de 8.000 de euro.

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România, a dezvăluit că ieri 13 ianuarie, era termenul limită la care Dinamo trebuie să achite datoriile către Sebastian Moga și Kristin Kostrna, fotbalistul în vârstă de 27 de ani care a adunat 10 meciuri în tricoul roș-albilor.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!