Pregătește Gigi Becali o mutare surpriză? Anamaria Prodan, noi detalii despre situația lui Reghecampf

Pregătește Gigi Becali o mutare surpriză? Anamaria Prodan, noi detalii despre situația lui Reghecampf
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Pregătește Gigi Becali o mutare surpriză? Anamaria Prodan, noi detalii despre situația lui Reghecampf.

Declarația Anamariei Prodan despre întâlnirea dintre Gigi Becali cu Reghecampf

Înainte de meciul dintre Viitorul și FCSB, Laurențiu Reghecampf i-a făcut o vizită lui Gigi Becali la „Palat”. Reghe a stat ore bune cu milionarul din Pipera, astfel că imediat au apărut și speculațiile. Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit de ce s-au văzut cei doi.

Nu de puține ori s-a spus că Reghecampf ar putea reveni la FCSB, numai că acest lucru nu este posibil în acest moment.

”Laur îl vizitează pe Gigi de fiecare dată când vine în țară și așa va fi mereu, toată viața. Relația dintre ei este una de familie, Laur nu vrea să facă rău nimănui. El și Gigi sunt prieteni”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Familia Reghecampf a plecat într-o vacanță în America, acolo unde deține o casă. Agentul FIFA a mai precizat că Reghe nu se grăbește să semneze, deocamdată, cu nicio echipă, dar că este posibil să ia o decizie în acest sens după ce va reveni în țară.

FCSB e lider în Liga 1 şi are un parcurs bun sub comanda lui Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf. Echipa lui Gigi Becali are un punct în faţa lui CFR Cluj şi conduce în clasament.

Afaceristul a ajutat-o să treacă peste virusul COVID-19

Anamaria a povestit că patronul celor de la FCSB, i-a pus la dispoziție un tratament anti COVID-19:

”În secunda în care a aflat (n.r. – că are coronavirus), Gigi Becali m-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie. Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său. Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a declarat impresara.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!