Gigi Becali, predicții despre COVID-19! Cât timp va mai dura pandemia

Gigi Becali, predicții despre COVID-19! Cât timp va mai dura pandemia
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

În timpul pandemiei, Gigi Becali s-a implicat foarte mult în lupta împotriva COVID-19. Acesta a ajutat medicii și spitalele atât cu medicamente, cât și cu măști și principalele consumabile necesare. În primul val, acesta a închiriat fabrica Braincomf, care în mod normal se ocupa cu confecționarea de cămăși și costume și a imporvizat o fabrică de măști și halate.

În urma gesturilor sale, Gigi Becali s-a autoproclamat “Ministrul Sănătății”. Latifundiarul din Pipera a suplimentat spitalele cu medicamente în valoare de milioane de euro, fără să ceară nimic în schimb. Singura dorință a patronului echipei FCSB, fiind îngenuncherea virusului care a îngrozit planeta. Omul de afaceri face și predicții privind evoluția virusului și durata pandemiei de COVID-19.

“Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății!”

Gigi Becali este foarte încrezător în cunoștințele sale și impactul deciziilor sale în domeniul medical.

“De prima dată când am adus acest medicament am spus că e cel mai bun. Prima dată l-am adus în spitale, nefiind pe protocol. Când au vazut că e foarte bun, acești doctori au făcut adresă la Ministerul Sănătății și au spus să pună medicamentul pe protocol că e foarte bun și nu are reacții adverse”, a povestit Gigi Becali pentru realitateasportiva.net.

Patronul FCSB, unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră, este și un foarte mare credincios. El spune că nu banii sunt importanți, ci salvarea oamenilor cu tratament adecvat, accesibil tuturor din primele zile de boală.

”Eu vreau ca oamenii să poată lua medicamentul din farmacie pentru că COVID-ul ăsta e un fleac. Dacă ai luat tratament, în 2-3 zile ești bine. Dacă lași 7 zile, după 78 de zile la revedere, nu te mai înțelegi cu el”, a explicat Becali importanța introducerii medicamentelor anti-COVID în farmacii.

”Am zis să băgăm medicamentul în farmacii fără adaos comercial, dar între timp a revenit remdesivirul și vă spuneam că nu e bun. Noi am luat de 30 de milioane de euro și urma să băgăm în farmacii. Ei au spus că ce facem cu el? Când am adus cantitatea asta mare, am rezolvat și în 5 zile va ajunge în spitale. La Militari, Iași. Cu acest medicament, în 2 zile ești sănătos. Să le bagi în țară și în farmacii fără adaos nu e bine? Să plătesc și TVA, dar am spus că le donez. Eu de mâine sunt Ministerul Sanătății”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: “În 3-4 luni nu mai există Covid!”

Gigi Becali spune că va refuza să se vaccineze anti-COVID, pentru că nu are încredere în acest vaccin.

însă este extrem de încrezator că în 3-4 luni virusul va fi învins.

”Ei nu au știința, barbăția și curajul să facă vaccin. Mă ocup de asta și fac. Vă vaccinați sau ba? Eu stau în cămara mea și tot nu fac vaccinul. Ce are? Nu stiu ce are. Se vaccinează? Treaba lor. Eu încerc să merg pe calea știută. Marii specialiști ai lumii spun că nu e testat. De ce să-l testeze pe mine? Sunt cobaiul lor?”, a declarat Gigi Becali.

Mai mult, omul de afaceri este sigur că noul coronavirus nu va mai face victime din vară.

“În 3-4 luni nu mai există COVID-19. Medicamentele se pot fabrica în România, substanța e foarte ieftină, 2 lei. Dacă le dăm la oameni, unii sunt săraci. Ei stau și iau paracetamol. Am vindecat și doctori”, a adăugat Becali.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!