O nouă șansă pentru Dinamo! Decizia salvatoare a suporterilor

O nouă șansă pentru Dinamo! Decizia salvatoare a suporterilor
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Soarta celor de la Dinamo atârna de un fir de ață. În prezent singurii care se implică financiar sunt fanii echipei. Aceștia refuză să lase echipa să intre în faliment. Principalul lucru este că implicarea lor chiar dă rode.

 

Au făcut cum au făcut și suporterii formației din Ștefan cel Mare au făcut iar rost de bani. DDB a anunțat că frumoasa suma de 100.00 de euro vor fi trimiși în conturile echipei pentru a-și plăti datoriile față de stat și de jucători. Această veste a venit ca o gură de aer pentru Dinamo, care risca penalizări din cauza neplății taxelor.

 

100.000 de euro în conturile lui Dinamo

Suporterii au anunțat că banii vor fi virați în conturile clubului sub formă de împrumut, așa cum s-a întâmplat și până acum, pentru a putea fi folosiți, ulterior, pentru preluarea unei părți din acțiuni.

În ultimul timp, fanii lui Dinamo, care dețin, prin programul DDB, aproximativ 20% din club, au reușit să-i convingă pe jucătorii Diego Fabbrini, Vlad Achim, Magaye Gueye, Ante Puljic, Deian Sorescu și Janusz Gol, aflați pe picior de plecare din cauza restanțelor salariale, să rămână la club.

După achitarea datoriilor către stat din decembrie, pentru Dinamo, locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte,

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!