Nu e o greșeală! Meci de fotbal de doar 5 secunde! Ce a pus capăt partidei

Nu e o greșeală! Meci de fotbal de doar 5 secunde! Ce a pus capăt partidei

Nu e nicio greșeală! Ați citit bine! De curând a avut loc un meci de fotbal care a durat doar 5 secunde. Ce s-a întâmplat și ce a pus capăt partidei care are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor.

O echipă de fotbal dintr-o divizie inferioară din campionatul Serbiei a pus capăt unui meci după doar 5 secunde de joc. Echipa avea doar 7 jucători disponibili și, potrivit regulamentului, echipa este considerată inaptă de joc și pierde meciul la masa verde doar dacă nu are valizi cel puțin 7 jucători, informează sport.ro.

Cu doar 7 jucători pe teren, echipa Spartak din Serbia avea cele mai mari șanse să piardă meciul cu un scor nemaîntâlnit în istoria fotbalului. Cum însă prefera să piardă punctele puse în joc dar fără un golaveraj negativ distrugător, echipa a intrat pe teren cu un plan bine gândit.

La prima degajare a mingii, imediat după fluierul de start al partidei, un fotbalist al echipei Spartak s-a prăbușit la pământ, după o ”accidentare” gravă. Echipa a rămas astfel doar în 6 jucători și, așa cum spune regulamentul, arbitrul a fluierat finalul partidei și a decis victoria la masa verde pentru adversarul echipei Spartak, cu scorul de 3-0.

Echipa de fotbal și-a atins astfel țelul, dovadă că imediat după decizia finală, jucătorul ”accidentat” și-a revenit de parcă nimic nu i se întâmplase.

Meciul a durat doar 5 secunde și are toate șansele să intre în istorie ca cel mai scurt meci de fotbal din lume.

Distribuie:

Citeste si:

  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Fotbalistul român care a neutralizat jocul lui Maradona la Mondialul d...
  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!