Napoli, aproape de finală

Napoli, aproape de finală

Napoli, aproape de finală. Napoli a făcut încă un pas spre finala ediției 2019-2020 a Cupei Italiei. Plecată cu șansa a doua în prima manșă a duelului din semifinale cu Inter, Napoli a dat lovitura pe „Giuseppe Meazza”. Echipa lui Gennaro Gattuso s-a impus la limită, scor 1-0, grație golului marcat în minutul 57 de Fabian Ruiz.

Napoli a reușit un joc tactic perfect, blocând atacurile lui Inter. Chiar dacă în primul mitan elevii lui Antonio Conte au avut inițiativa, aceștia s-au izbit de blocul defenisv al napoletanilor care au reușit să blocheze toate acțiunile de

La 12 minute de la reluarea confruntării, Napoli a dat lovitura prin mijlocașul Fabian Ruiz, spaniolul învingându-l pe Padelli cu un șut perfect de la 20 de metri în minutul 57. În ciuda eforturilor Inter nu a reușit să revină pe tabela de marcaj, partida terminându-se cu victoria napoletanilor cu scorul de 1-0, echipa lui Gatuso plecând astfel în returul de pe 5 martie cu prima șansă la calificarea în finala competiției.

În cea de-a doua semifinală, astăzi în manșa tur, de la ora 21:45 pe „San Siro” va avea loc confruntarea dintre AC Milan și Juventus.

„Diavolii” abordează cu încredere duelul având în vedere că sunt fără înfrângere în ultimele șapte partide disputate pe „San Siro”. Juventus a  cedat fotoliul de lider în Serie A și cu sigurnață se va axa pe campionat, lucru de care ar putea profita din plin Ibrahimovic & co.

Echipe probabile AC Milan – Juventus
AC Milan: Donnarumma – Hernandez, Romagnoli, Musacchio, Calabria – Calhanoglu, Bennacer, Kessie, Castillejo – Rebic, Ibrahimovic
Juventus: Buffon – Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Sandro – Betancur, Pjanic, Rabiot – Ramsey – Dybala, Ronaldo.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!