Mii de fani au luat cu asalt Palatul Prezidențial din Buenos Aires. Care este dorința lor

Mii de fani au luat cu asalt Palatul Prezidențial din Buenos Aires. Care este dorința lor
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Mii de fani au luat cu asalt Palatul Prezidențial din Buenos Aires. Străzile orașului au fost cuprinse de un adevărat haos după ce sicriul a fost depus în curtea Casei Rosada. Nu s-a mai ținut cont de măsurile de protecție împotriva virusului.

Casa Rosada, palatul prezidenţial din Buenos Aires, loc de priveghi pentru următoarele ore

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian care a decedat miercuri la vârsta de 60 de ani, a fost depus la Casa Rosada, palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde va avea loc priveghiul. Imediat, sute de oameni s-au strâns acolo, deși nu puteau încă să intre în clădire, potrivit imaginilor publicate de presa locală.

 La Buenos Aires, mii de oameni așteaptă să-i aducă un ultim omagiu lui Diego Armando Maradona, la o oră după ce publicului larg i-a fost permis accesul în palatul prezidențial. Din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile au luat măsuri speciale, iar fiecare persoană are doar câteva secunde la dispoziție pentru a trece prin fața sicriului. Guvernul a anunțat că se așteaptă ca un milion de oameni să treacă pe la catafalc.
Fanii lui Maradona îi vor putea aduce un ultim omagiu idolului lor joi, între orele locale 06:00 şi 16:00, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Preşedinţia argentiniană.

Fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi cele două fiice ale lor, Dalma şi Gianinna, au sosit la Casa Rosada cu puţin înainte de miezul nopţii.

În urma lor au venit preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, precum şi jucători activi şi retraşi, în special coechipieri ai lui Maradona care au luat parte la epopeea Cupei Mondiale din 1986, câştigată de naţionala Albiceleste în Mexic. Toate aceste persoane şi-au putut lua rămas bun de la legendarul fotbalist înainte de a se permite accesul publicului în palat.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!