Meciul revanșei pentru Mircea Lucescu în această seară

Meciul revanșei pentru Mircea Lucescu în această seară
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Meciul revanșei pentru Mircea Lucescu în această seară. Dinamo Kiev înfruntă din nou Barcelona și absența lui Lionel Messi poate conta extrem de mult în acest retur. Mircea Lucescu a prefațat întâlnirea și explică situația lotului, afectat de cazurile de covid. 

Lot subțire pentru echipa lui „Il Luce”

Partida din această seară, dintre Dinamo Kiev și Barcelona, anunță mari probleme de lot pentru antrenorii celor două echipe, dar mai ales pentru Kiev. La fel ca în partida tur contra catalanilor, tehnicianul de 75 de ani abia poate găsi cu greu un prim 11 de start. Lucescu are 12 jucători indisponibili, printre care și talentatul jucător Tsygankov:

”Avem 13 jucători, la fel ca în ultimul joc de campionat. Dar sunt unii care se întorc după izolare, nu sunt încă în formă. Îmi doresc să înving Barcelona, dar sunt două echipe cu resurse diferite,” a precizat Mircea Lucescu la conferința de presă.

În ceea ce privește absența lui Messi, Mircea Lucescu a declarat că poate reprezenta un avantaj pentru echipa sa, dar în același timp este și un plus pentru apărarea catalană:

”Barcelona e Barcelona. Bineînțeles, absența lui Messi este mereu un avantaj. Dar faptul că Messi nu joacă o face pe Barcelona mai puternică în apărare. Nimeni nu ajunge la această echipă din întâmplare, așa că acolo joacă mai fotbaliști pentru care s-au dat bani mulți. Plus că mai cresc și niște tineri fantastici. Barcelona rămâne una din cele mai bune echipe din lume – acum trece printr-o perioadă mai proastă, poate că Messi creează o atmosferă mai încordată la echipa, poate și noul antrenor nu și-a impus stilul, dar echipa va depăși această criză și va reveni în top,” a declarat Mircea Lucescu înaintea meciului.

Întrebat dacă se va inspira din strategia lui Diego Simeone, reamintim că Atletico a câștigat duelul cu Barcelona de duminică cu scorul de 1-0, Mircea Lucescu a făcut o comparație între jucătorii echipei lui Atletico, perioada de timp de peste 10 ani care i-a permis realizarea unui colectiv bine structurat și problema de lot cu care se confruntă din cauza pandemiei de COVID-19.

Mircea Lucescu este considerat cel mai bun antrenor român la momentul actual.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!