Meci de finală azi pentru CFR Cluj! Anunțul bombă al noului antrenor!

Meci de finală azi pentru CFR Cluj! Anunțul bombă al noului antrenor!

CFR Cluj, meci de totul sau nimic în acestă seară! Edi Iordănescu anunță spectacol în încercarea echipei de a se califica în 16-imile Europa League.

Young Boys – CFR Cluj, astăzi, 19.45, Digi Sport 1

CFR Cluj forțează pentru al doilea an consecutiv pătrunderea în primăvara europeană – campioana României este condamnată să învingă pe terenul celor de la Young Boys Berna pentru a ajunge din nou în 16-imile Europa League.

Căpitanul echipei din Gruia, Andrei Burcă, speră ca CFR să scrie din nou istorie:

”Este o finală, depinde doar de noi să trecem mai departe. Sunt 90 de minute, trebuie să ne adaptăm la teren,adversarul îl cunoaștem, știm ce joacă. Trebuie să intrăm concentrați, determinați, după 90 de minute să ne uităm unii in ochii altora și să fim conștienți că am dat totul pe teren. Ar fi o performanță foarte mare ca doi ani la rând să ieșim din grupă și să jucăm în primăvara europeană, depinde doar de noi, trebuie să ne calificăm,” a declarat Andrei Burcă la conferința de presă.

Va fi al doilea meci al lui Edi Iordănescu pe banca clujenilor după victoria cu Poli Iași. Tehnicianul este încrezător în șansele CFR-ului, chiar dacă elvețienii pornesc favoriți:

”Este un joc cu importanță extrem de mare, un joc decisiv, un meci pentru a merge mai departe în primăvara europeană, ceea ce e important nu doar pentru CFR Cluj, ci pentru tot fotbalul românesc. Chiar dacă nu-mi place să cataloghez echipa gazdă drept favorită, sunt mai multe elemente, rezultatul din tur, jocul lui Young Boys, faptul că au două șanse din trei. Pe noi doar victoria ne duce mai departe, nu în ultimul rând suprafața de joc cu care ei sunt mai familiarizați decât noi. Young Boys domină campionatul Elveției fără înfrângere. Am jucători cu personalitate, trebuie să punem probleme, va trebui să fim agresivi când nu avem mingea, să fim creativi când o avem și să generăm ocazii. Performanța principală a fost calificarea în grupe, acum e un nou pas pe care-l dorim pentru club, dar și individual. Știu unde am venit, știu ce calitate individuală am la echipă. Avem și caracter pentru a da o replică competitivă și să obținem un rez pe măsură,” a declarat Edi Iordănescu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!