Mario Balotelli, probleme pe toate planurile. Ce a pățit jucătorul

Mario Balotelli, probleme pe toate planurile. Ce a pățit jucătorul
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Mario Balotelli trece printr-o perioadă mai puțin fastă. Liber de contract din iulie, atacantul italian are probleme și pe plan extrasportiv.


Fotbalistul, pus pe liber de Brescia la finalul sezonului, a anunțat pe contul de Instagram că mașina i-a fost vandalizată și a ținut să-i amenințe pe răufăcători că va face tot posibilul pentru a-i identifica.

Mario Balotelli, probleme pe toate planurile

Știu că tu… Tu, oricine ai fi, vezi acest mesaj. Îți transmit că ar fi bine să te rogi, să te rogi mult, că nu voi afla cine ești.

Dar voi face tot ce pot pentru a te găsi și mă voi asigura că vei fi pedepsit pe viață de către lege. Lașilor!”, a transmis Mario Balotelli, alături de un material video în care arăta mașina vandalizată, cu un geam spart.

Mario Balotelli, unul dintre cei mai promițători atacanți ai Europei în urmă cu un deceniu, se află, din punct de vedere profesional, pe o pantă descendentă pe mulți ani.

Sezonul trecut, pentru a-și relansa cariera, Mario Balotelli a semnat cu Brescia, nou promovată la acea vreme în Serie A, echipă din orașul său natal, însă nici aici nu a reușit să aducă aminte de atacantul care impresiona în tricoul naționalei Italiei la Euro 2012. Brescia a retrogradat la finalul anului, iar Balotelli, care a punctat de cinci ori în 19 partide, a devenit jucător liber, conform unei clauze din contract.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!