Lucian Bute, inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec

Lucian Bute, inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec

Lucian Bute va fi inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec. Lucian Bute va primi această distincție pentru a onora întreaga sa activitate pugilistică.

Ceremonia de includere în Pantheon va avea loc în cadrul unei gale, în toamna anului 2021.

În vârstă de 40 de ani, Lucian Bute s-a retras din activitate în 2019, după o carieră cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti. Bute a deţinut titlul mondial IBF din 19 octombrie 2007 pana pe 26 mai 2012, când a suferit prima înfrângere din carieră în fața englezului Carl Froch.

”Mulțumesc, Quebec”

Lucian Bute a postat pe pagina personală de Twitter două mesaje cu referire la această distinție.

”Mândru de a fi inclus între acești mari atleți”, a scris Bute, în dreptul primei postări.

”Mulțumesc, Quebec”, a mai scris Lucian Bute odată cu distribuirea știrii privind includerea a 5 atleți și 2 pugiliști în Pantheonul sportivilor canadieni.

https://twitter.com/butelucian/status/1273687685820026881

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!