La câți bani a renunțat Adi Mutu pentru a antrena naționala U21

La câți bani a renunțat Adi Mutu pentru a antrena naționala U21
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

La câți bani a renunțat Adi Mutu pentru a antrena naționala U21. Suma pe care ar fi putut să o câștige dacă ar fi acceptat oferta și clubul la care nu ar vrea să se reîntoarcă.

Adrian Mutu a vorbit despre decizia de a prelua echipa națională U21. El a dezvăluit câți bani a pierdut, în condițiile în care avea oferte mult mai avantajoase din zona Golfului.

Selecționerul echipei naționale de tineret nu regretă alegerea făcută și mărturisește că reușita calificării la Euro 2021 valorează mai mult decât sumele pierdute.

De asemenea, Mutu a dezvăluit că nu ar accepta acum să meargă la Dinamo, din cauza instabilității de la club. El acuză conducătorii spanioli pentru ce se întâmplă în „Groapă”.

„Iau un sfert din cât aș fi putut câștiga acolo”

Adrian Mutu a semnat cu naționala U21 în luna ianuarie a acestui an, iar în acea perioadă avea oferte foarte interesante din zona Golfului. Deși ar fi putut câștiga mult mai bine în zona arabă, Mutu a preferat să lucreze pentru FRF și spune că nu regretă.

Salariul „Briliantului” la națională este de 5.000 de euro lunar, iar fostul atacant susține că dacă ar fi acceptat oferta din Dubai ar fi primit 20.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, Mutu nu regretă alegerea făcută și susține că satisfacția morală este mai importantă decât cele materiale.

„Nu e corect să vorbesc despre sume. Dar am pierdut bani. Ca idee, câștig la naționala de tineret cam un sfert din ce luam în Dubai. La fel de adevărat este că această calificare valorează mult, valorează toți banii pe care i-am pierdut!”, a spus Mutu.

Varianta Dinamo nu este luată în calcul de Adi Mutu

Briliantul” a vorbit și despre situația critică în care se află fosta sa echipă. Dinamo stă pe un butoi de pulbere, după ce suporterii s-au întors total împotriva conducătorilor spanioli.

Deși a evoluat în Ștefan cel Mare și a fost și oficial al grupării alb-roșii în urmă cu trei ani, Mutu nu vrea să audă de o revenire în „Groapă”. El susține că mediul toxic din Ștefan cel Mare este unul din care nu ar vrea să facă parte. De asemenea, Mutu regretă momentele grele prin care trec Cosmin Contra și fanii alb-roșii:

„Pas! Ce să spun? Nu m-aș duce! Situația de la Dinamo este dificilă și îmi pare rău în primul rând pentru Cosmin și pentru toată galeria frumoasă a lui Dinamo. Ce se întâmplă acolo nu e normal și nu vreau să fac parte din așa ceva!”, a adăugat Adi Mutu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!