Iubitorii de mișcare din toată lumea strâng 1 milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19

Iubitorii de mișcare din toată lumea strâng 1 milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Astăzi are loc start-ul evenimentului virtual inițiat de adidas ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune, lupta împotriva COVID-19.

Evenimentul #HOMETEAMHERO se va desfășura la nivel global în perioada 29 mai – 7 iunie, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund – fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un milion de ore.

Toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau locul antrenamentului. Activitățile sportive eligibile sunt: alergare, antrenament (aplicația adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby și box.

Ce trebuie să faci ca să participi:

  1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.
  2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.
  3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO: https://adirun.app/YgfS
  4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai – 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.

 #HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!