Iubitorii de mișcare din toată lumea strâng 1 milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19

Iubitorii de mișcare din toată lumea strâng 1 milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19

Astăzi are loc start-ul evenimentului virtual inițiat de adidas ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune, lupta împotriva COVID-19.

Evenimentul #HOMETEAMHERO se va desfășura la nivel global în perioada 29 mai – 7 iunie, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund – fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un milion de ore.

Toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau locul antrenamentului. Activitățile sportive eligibile sunt: alergare, antrenament (aplicația adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby și box.

Ce trebuie să faci ca să participi:

  1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.
  2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.
  3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO: https://adirun.app/YgfS
  4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai – 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.

 #HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

 

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!