Ion Țiriac a dat bomba în tenis! Ce a negociat omul de afaceri

Ion Țiriac a dat bomba în tenis! Ce a negociat omul de afaceri
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Ion Ţiriac a dat o lovitură în ceea ce priveşte formatul turneului de la Madrid, care a fost extins la două săptămâni! Omul de afaceri a negociat recent mutarea turneului din capitala Spaniei la Berlin.

Ion Țiriac a reuşit să extindă turneul de la Madrid, care va fi organizat pe durata a două săptămâni începând cu ediţia de anul viitor! Astfel, competiţia patronată de Ion Ţiriac va avea o desfăşurare similară cu cele patru turnee de Grand Slam.

Mutua Madrid Open a fost programat între marţi, 27 aprilie 2021, şi duminică,9 mai 2021, ambele concursuri, WTA şi ATP, derulându-se în acest interval! De asemenea, turneul îşi va păstra noul format şi pentru sezoanele viitoare, indiferent de locaţia în care va fi organizat din 2022.

Ion Ţiriac dă o lovitură în tenis şi extinde turneul de la Madrid la două săptămâni

Este o lovitură importantă, prin care Ion Ţiriac consolidează imaginea de al 5-lea Grand Slam a turneului de la Madrid! Deşi nu a obţinut încă acest statut oficial, turneul deţinut de Ţiriac a crescut de la an la an. Fostul tenismen patronează competiţia de la Caja Magica de mai bine de 10 sezoane.

Până în prezent, turneul lui Ţiriac se desfăşura timp de 10 zile, dar din 2021 se extinde şi va avea o durată de 13 zile! Turneul de la Madrid este singurul Masters/Premier Mandatory din Europa, iar forurile tenisului au acceptat propunerea lui Ţiriac, care a motivat nevoia urgentă de extindere.

Anunţul directorului turneului de la Madrid: „Sponsorii vor primi vestea cu braţele deschise”

Suntem bucuroşi că am atins obiectivul de a deveni un turneu de două săptămâni! Este o creştere urmărită, meritată şi necesară, care ne va permite să ne bucurăm de mai multe zile de cel mai bun tenis la Caja Magica! Sunt sigur că atât sponsorii noştri, cât şi fanii vor primi această veste cu braţele deschise”, a transmis Feliciano Lopez, directorul turneului.

În 2020, turneul Mutua Madrid Open nu a mai avut loc, din cauza pandemiei, iar în 2019 au fost puse la bătaie premii de peste 14 milioane de euro.

Contractul dintre Primăria Madridului și Țiriac expiră după ediția din 2021.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!