Ianis Hagi, titular în meciul cu Celtic? Declarația lui Steven Gerrard

Ianis Hagi, titular în meciul cu Celtic? Declarația lui Steven Gerrard.

„Echipa va fi construită să câștige trei puncte, nu pe sentimente”

Ianis Hagi (22 de ani) a reușit o pasă de gol superbă în victoria pe care Rangers a obținut-o în deplasarea cu St. Mirren, scor 2-0.

După joc, antrenorul Steven Gerrard (40 de ani) a lăudat prestația românului, însă a lăsat și o urmă de mister în ceea ce privește titularizarea lui în ”Old Firm”, marele derby cu Celtic, care se va disputa pe 2 ianuarie 2021, de la orele 14:30:

”O să selectez o echipă care poate câștiga cu Celtic. Nu neapărat cu cine a marcat sau a fost în formă în ultima vreme. Nu va fi una bazată pe sentimente, ci un 11 care ne poate aduce cele trei puncte. A contribuit la jocul echipei, dar am de luat mari decizii în acest weekend. Jucătorii vor să fie titulari, muncesc pentru asta și e normal să fie așa”, a spus antrenorul.

Întrebat despre Ianis Hagi, antrenorul lui Rangers a răspuns enigmatic:

”Munca lui St. Mirren a fost anulată când Ianis Hagi a profitat de confuzia a doi adversari și a pasat pentru Roofe, care a trimis mingea pe lângă portarul Jak Alnwick”, a notat BBC.

Ianis Hagi a prins până acum un singur ”Old Firm” de când joacă pentru Rangers. În octombrie, când echipa lui Gerrard a câștigat derby-ul cu 2-0, prin golurile lui Connor Goldson, Hagi Jr. a fost doar pe bancă.

În ultimele patru jocuri, Ianis Hagi a reușit două goluri (cu St. Johnstone și Hibernian) și două assist-uri (cu Motherwell și St. Mirren).

Și presa din Scoția a remarcat evoluția lui Hagi Jr.. ”Un moment de strălucire al lui Ianis a adus deschiderea scorului pentru Rangers. A recuperat și i-a pasat încântător lui Kemar Roofe, care și-a văzut șutul deviat în plasă de un fundaș advers”, a scris tbrfootball.com.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!