Ianis Hagi, titular din nou la Rangers! Căpitanul naționalei U21, o nouă provocare în lupta pentru titlu

Ianis Hagi, titular din nou la Rangers! Căpitanul naționalei U21, o nouă provocare în lupta pentru titlu

Ianis Hagi, titular din nou la Rangers! Căpitanul naționalei U21, o nouă provocare în lupta pentru titlu.

Glasgow Rangers o întâlnește astăzi pe Ibrox Park pe Ross County! Ianis Hagi este titular

Rangers este lider detașat în Scoția, având 20 de puncte avans față de marea rivală Celtic, care are însă 2 meciuri mai puțin jucate. De asemenea, formația lui Gerrard este neînvinsă în acest sezon în campionat, fiind printre puținele echipe din Europa care se poate mândri cu această performanță și având și o linie de golaveraj cu adevărat impresionantă: 60-7.

Glasgow Rangers o întâlnește pe Ibrox Park pe Ross County, în etapa a 25-a a campionatului Scoției. Ianis va începe din nou din primul minut la echipa lui Steven Gerrard.

După ce a început ca titular ultimele 2 partide de campionat, Ianis Hagi va fi aruncat din nou din primul minut în teren.

Glasgow Rangers are un meci ușor la prima vedere, echipa lui Ianis Hagi urmând să primească acasă vizita celor de la Ross County, echipă aflată pe locul 10 (din 12 echipe) în Scoția.
În precedentele 2 întâlniri directe din acest sezon, Rangers a câștigat de ficare dată fără să primească gol: 2-0 pe Ibrox Park și 4-0 în deplasare.

Românul nu a făcut un meci strălucit săptămâna trecută, când Rangers a obținut doar un egal pe terenul celor de la Motherwell, dar Steven Gerrard îi oferă credit în continuare.

În meciul din etapa trecută, prestația tânărului sportiv român a generat comentarii în presa scoțiană, cele mai dure fiind chiar ale antrenorului, care declara:

”Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte. E vorba de Ianis Hagi în minutul 55, tocmai ca să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări”, a spus Steven Gerrard la conferința de presă.

 

https://twitter.com/RangersFC/status/1352976598870478848?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352976598870478848%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.ro%2Ffotbal%2Fscottish-premiership%2F2020-2021%2Fianis-hagi-e-titular-in-rangers-ross-county-formatia-lui-gerrard-poate-face-un-nou-pas-spre-titlu_sto8079876%2Fstory.shtml

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!