Ianis Hagi lăudat de o legendă a clubului Rangers! “Este un jucător foarte inteligent”

Ianis Hagi lăudat de o legendă a clubului Rangers! “Este un jucător foarte inteligent”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Una dintre legendele de la Rangers l-a lăudat pe tânărul Ianis Hagi. Mark Hateley a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului român. Se pare că genele luate de la tatăl său l-au ajutat pe Ianis Hagi să strălucească în tricoul celor de la FC Rangers.

 

Decizia de a-l transfera pe Hagi la clubul lor a fost una dintre cele mai inspirate alegrei făcute de clubul scoțian. Fotbalistul român a fost cumpărat pentru suma de 3.5 milioane de euro, iar contractul semnat cu echipa este valabil până în anul 2024.

FC Rangers este pe primul loc în liga de vârf a Scoției, cu 62 de puncte obținute, după 22 de meciuri jucate.

 

Ianis Hagi, lăudat de o legendă de la Rangers

 

Mark Hateley apreciază talentul de care dă dovadă Hagi și îl consideră un jucător foarte inteligent. Acesta spune că singura problemă pe care o întâmpină Ianis Hagi este în ultima treime, atunci când încearcă să tracă de fundaș.

Cred că are talent, are talent cu adevărat. Este un jucător foarte inteligent, iar asta ajută. Singurul său minus este în ultima treime, când încearcă să treacă de fundaș, ceea ce fac Aribo și Kamara. Acest lucru cred că îi lipsește. Dar, din ce am observat, iese întotdeauna pe teren cu asta în cap. Putem vedea tot timpul. Este foarte confortabil cu ambele picioare. Are 22, așa că încă este un student al jocului adevărat”, a spus Mark Hateley.

 

Olimpiu Moruțan, peste Ianis Hagi, în viziunea lui Valeriu Iftime

 

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit la superlativ despre fostul său jucător, Olimpiu Moruțan, actual mijlocaș la FCSB. Acesta îl consideră chiar mai bun decât Ianis Hagi, fotbalistul scoțienilor de la FC Rangers.

E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!