Fotbalul românesc a intrat în noul an în doliu! Un fundaș de la Oțelul Galați a murit

Fotbalul românesc a intrat în noul an în doliu! Un fundaș de la Oțelul Galați a murit
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Se pare că anul 2020 a mai avut ceva de spus înainte să ne părăsească și să lase noul an să înceapă, dându-le oamenilor speranțe ca va fi mai bine decât în anul precedent. 2020 a fost un an aprig pentru întreaga populație. Pentru a se asigura că rămâne în memoria tuturor fotbaliștilor din România, acesta s-a gândit să plece odată cu Constantin Bosânceanu, fostul fundaș de la Oțelul Galați.

 

Fostul fotbalist a trecut în neființă la vârsta de doar 54 de ani. Acesata veste tregică a fost dată cu câteva ore înainte de intrarea în noul an.

Născut la 26 august 1966, Bosânceanu a evoluat în cariera sa pentru Bucovina Suceava, Oţelul Galaţi, Rocar Bucureşti, Vega Deva şi Unirea Botoşani. Fostul fundaș a decedat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Acum 5 ani suferise o operație complicată la șold.


Doliu în fotbalul românesc: a murit Constantin Bosânceanu

A plecat un om de mare calitate și unul dintre jucătorii de bază ai marii echipe Oțelul Galați din anii ‘90. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rămas bun, Boxere”, a scris și Mihai Stoica, managerul FCSB, pe Facebook. În vremea când era conductător la Oțelul Galați, Bosânceanu era om de bază al echipei de la Dunăre.

Constantin Bosânceanu a jucat 64 de meciuri pentru Oțelul Galați în anii ”90. Cu el în echipă, Oțelul a terminat campionatul de două ori pe locul patru și a evoluat în Cupa UEFA. Bosânceanu se înscrie astfel alături de oameni precum Mihai Guriţă sau Dorin Semeghin în galeria jucătorilor născuţi în zona Sucevei, dar care au scris istorie pentru Oţelul Galaţi!

Anul 2020 a fost anul pandemiei de coronavirus care a generat o criză mondială de proporții. Dar parcă lumea fotbalului a suferit foarte mult: lipsa meciurilor o lungă perioadă și multe decese în rândul unor nume importante din sportul-rege autohton.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!