“Dinamo va avea stadion nou!”. Cine garantează pentru noua peluză a dinamoviștilor

“Dinamo va avea stadion nou!”. Cine garantează pentru noua peluză a dinamoviștilor
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Dinamo va avea, în cele din urmă, un stadion nou. Ludovic Orban a oferit asigurări fanilor din „Ștefan cel Mare” și legendelor clubului că arena va fi construită.

Printre cei care au purtat discuții cu autoritățile se numără Claudiu Niculescu, Marius Niculae şi Florin Prunea, care și-au spus punctul de vedere.

Florin Prunea despre discuțiile dintre legendele lui Dinamo și reprezentanții Guvernului României. Premierul dă asigurări că se face noul Stadion Dinamo

Fostul portar şi preşedinte al grupării din Ştefan cel Mare a dezvăluit că suporterii au toate motivele să se bucure. În scurt timp vor începe lucrările la noua arenă a lui Dinamo, lucru care va motiva și jucătorii.

În acest moment se poate vorbi de o certitudine, prim-ministrul ne-a asigurat că, în orice situaţie, stadionul se va face. Sigur, s-au discutat şi alte probleme, nu numai cele ale stadionului. Dânsul a spus foarte clar: ‘băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp. Se va rezolva în termenii legali. Important e ca suporterii să înţeleagă că se va face acest stadion, de aia ne-a şi invitat. Când se va termina auditul şi se vor vedea toate documentele de la Clubul Sportiv, vor începe şi procedurile”, a declarat Florin Prunea, potrivit Antena Sport.

Totodată, Guvernul României este la curent cu stiuația dificilă în care se află Dinamo.

În ceea ce priveşte situaţia actuală a clubului Dinamo, spre surprinderea mea, prim-ministrul României este la curent cu toate problemele şi cu ce se întâmplă la Dinamo. Toată lumea e îngrijorată de această situaţie. Nu se gândea nimeni că vor fi atât de multe probleme când au venit spaniolii”, a mai spus Prunea.

Noul Stadion al lui Dinamo va avea o capacitate de 33.000 de locuri și va costa 100 de milioane de euro.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!