Dinamo în liga a 4-a? Declarațiile cutremurătoare ale lui Ciprian Marica

Dinamo în liga a 4-a? Declarațiile cutremurătoare ale lui Ciprian Marica
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Actualul finanțator de la Farul Constanța, Ciprian Marica a vorbit într-un interviu despre actuala situație a celor de la Dinamo. Fostul dinamovist a explicat cauzele problemelor cu care se confruntă formația đin Ștefan cel Mare.

 

La finalul meciului dintre Farul Constanța și FC Voluntari, meci în care echipa de pe litoral s-a impus în fața adversarilor cu scorul de 5 la 0, Marica a vorbit despre posibila retrogradare sau chiar desființarea celor de la Dinamo. Acesta speră să se găsească cât mai repede o soluție prin care să salveze clubul.

 

Ciprian Marica, despre problemele de la Dinamo

„Ceea ce se întâmplă la Dinamo este fix rezultatul a multor ani în care la noi lucrurile au mers și așa. Eh, uite că lucrurile nu mai merg și așa ai nevoie de niște piloni importanți, mai ales echipele de tradiție, echipele care au o istorie și o poveste în spate, au nevoie de niște piloni importanți pe care să se poată baza și oricare unul dintre ei cade, povestea să poată merge mai departe.

Sper ca lucrul ăsta la care toți ne gândim și anume că Dinamo poate să nu mai existe, că poate să se desființeze echipa, să nu se întâmple. Sper să se găsească soluțiile necesare să reușim să menținem această echipă și această poveste, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată, nu aș vedea ca Dinamo să o ia din Liga 4 și nu aș vrea să îmi imaginez lucrul ăsta”, a spus Ciprian Marica, după amicalul cu FC Voluntari 2, câștigat cu scorul de 5-0.

Ciprian Marica, îl Vrea pe Borcea la Dinamo

În ceea ce privește posibila revenire a oamenilor de afaceri Cristi Borcea și Nicolae Badea la Dinamo, Ciprian Marica este destul de resemnat, însă este de părere că aceasta ar fi o veste excelentă pentru suporterii din „Ștefan cel Mare”.

„Când erau acolo îi acuzam, îi blamam, iar acum am ajuns să ne rugăm de acești oameni să vină lângă sport. După ce au trăit și ce au simțit, e greu să îi mai convingem, însă dacă domnul Badea, un om atât de important, un dinamovist adevărat, ar vrea să se întoarcă, ar fi ceva fantastic, genial, dacă s-ar reuși”, a spus Ciprian Marica.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!