Veste teribilă! De ce a vrut Cristi Borcea să se sinucidă

Veste teribilă! De ce a vrut Cristi Borcea să se sinucidă
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Perioada de “reabilitare” a lui Cristi Borcea s-a încheiat în luna noiembrie 2019, când acesta a fost eliberat condiționat. Acesta a fost închis pe termen de 9 luni în urma unei condamnări din dosarul retrocedării ilegale de terenuri din luna februarie 2019.

A rămas traumatizat de pe vremea când a fost încarcerat

Cristi Borcea a avut un cuantum de 7 ani și 6 luni de executat în urma Dosarului Transferurilor. Însă fostul patron al lui Dinamo a executat doar 5 ani și o lună din pedeapsă, sentința fiindu-i redusă pentru bună purtare. Cristi Borcea a mărturisit că a rămas traumatizat de pe vremea când era în închisoare, ba mai mult, acesta a avut chiar gânduri de a-și curma zilele.

Da, ați auzit bine, Cristi Borcea a fost la un pas de sinucidere din cauza depresiei pe care a avut-o pe perioada detenției.

Declarațiile lui Cristi Borcea în legătură cu perioada petrecută în închisoare

“Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă.

La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la 5 dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram 4 în cameră. La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai 4 etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești.

Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el de frică”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”40 de întrebări”, de la Kanal D.

 

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!