Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, strânge bani pentru antrenorii de tenis

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, strânge bani pentru antrenorii de tenis

Darren Cahill a lansat o campanie campanie de strângere de fonduri, pentru a sprijini financiar antrenorii de tenis afectați de suspendarea competițiilor de profil, din cauza pandemiei de coronavirus.

Darren Cahill a dezvăluit că Simona Halep s-a oferit deja să contribuie la strângerea de fonduri. Simona va dona pentru licitație o rachetă semnată și echipament sportiv al sponsorului său tehnic, Nike.

”Sperăm să putem strânge fonduri pentru mulți dintre antrenorii din circuit care au fost puternic afectați de pandemie. Pachetele pregătite sunt extraordinare și promitem să oferim o experiență grozavă. Simona Halep a anunțat că va trimite o rachetă semnată echipament de la Nike”, a anunțat Darren Cahill, printr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter.

Circuitul profesionist de tenis este suspendat din luna martie și, în cel mai optimist scenariu luat în calcul de WTA și ATP, primele turnee oficiale post-pandemie se vor disputa în august.

Simona Halep a avut un start de sezon reușit, cu semifinală la Australian Open, unde a cedat în fața Garbinei Muguruza, 6-7 (8), 5-7, și trofeul cucerit la Dubai, după o finală cu Elena Rybakina, câștigată cu 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!