Dan Petrescu, decizie de ultimă oră luată de conducerea CFR

Dan Petrescu, decizie de ultimă oră luată de conducerea CFR
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Dan Petrescu a fost demis de CFR Cluj, după eliminarea din Cupa României, conform informaţiei oferită de Neluţu Varga. După această decizie, la formaţia din Gruia a început războiul clauzei de reziliere a contractului antrenorului de 52 de ani.

Dan Petrescu şi-a luat la revedere de la jucători, aceştia fiind prezenţi la baza de pregătire pentru antrenamentul de refacere de după meciul cu Poli Iaşi.

La scurt timp după anunţul oficial făcut de CFR Cluj, Dan Petrescu a susţinut o scurtă conferinţă de presă, în care a oferit o primă reacţie după plecarea de la echipă.

Mulțumim, Dan Petrescu! În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj și Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulțumim pentru toate perfomanțele realizate împreună în acești trei ani. Mulțumim, Dan Petrescu și multă baftă mai departe în carieră!”, a fost anunţul făcut de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Dan Petrescu a semnat în urmă cu câteva minute rezilierea contractului cu CFR Cluj. Așa cum i-a promis patronului Neluțu Varga duminică seara, Petrescu a renunțat la clauza de reziliere de 2.000.000 de euro, urmând să se despartă fără scandal de CFR Cluj. Petrescu și staff-ul său vor primi doar drepturile financiare la zi. Urmează conferința de presă de despărțire a tehnicianului de echipa campioană.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!