Cifre impresionante pentru Ianis Hagi! Românul domină campionatul Scoției

Cifre impresionante pentru Ianis Hagi! Românul domină campionatul Scoției
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Cifre impresionante pentru Ianis Hagi! Românul domină campionatul Scoției.

Ianis Hagi este cel mai periculos jucător ofensiv în actualul sezon!

Potrivit unor statistici din campionatul Scoției, Ianis Hagi este cel mai periculos jucător ofensiv din actualul sezon, asta după ce jucătorul nostru a revenit la forma sa consacrată. Steven Gerrard începe să îi ofere din nou încredere tânărului nostru jucător după evoluția importantă din ultimele meciuri.

Cum s-a calculat acest top al jucătorilor ofensivi

Pentru stabilirea acestui top al jucătorilor ofensivi, statisticile au analizat strict fazele de joc periculoase ce puteau rezulta cu un gol marcat, iar ca un punct de reper au fost luați jucătorii cu cel puțin 1000 de minute jucate în acest sezon. Se pare că Ianis este lider în această ierarhie, cu un index de 0.30. Podiumul este completat de Ryan Kent și Joe Aribo, coechipierii săi de la Rangers, cu un index cuprins în intervalul 0,20 – 0,25.

Statistica jucătorului român este cu atât mai importantă cu cât Hagi nu a fost titular meci de meci sezonul acesta, trecând printr-o scădere de formă. Se pare însă că talentul și ambiția jucătorului au compensat acest fapt și l-au propulsat pe primul loc în top!

Rangers nu are adversar în campionatul Scoției!

Steven Gerrard a reușit să transforme într-un mod uluitor trupa de pe Ibrox, devenind lider incontestabil, cu un avans de 21 de puncte față de Celtic. Cele 59 de goluri marcate și doar șase primite sunt dovada clară a forței ofensive a echipei, iar Ianis Hagi a contribuit din plin!

Dacă vor continua parcursul perfect din campionat, Rangers are șansa să câștige titlul de campioană după o pauză de 10 ani și să ajungă eventual în finala ediției de Europa League.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!