Ce spune data nașterii despre viitorul lui Ianis Hagi. Experții în numerologie i-au descifrat destinul

Ce spune data nașterii despre viitorul lui Ianis Hagi. Experții în numerologie i-au descifrat destinul
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Ce spune data nașterii despre viitorul lui Ianis Hagi. Experții în numerologie i-au descifrat destinul. 

Ianis Hagi, analizat de un expert în numerologie: „Luna octombrie arată că este un lider. 22 e și mai aproape de Divinitate. Omul ăsta are o intuiție, vede finalul fără să aibă o explicație!”

În cadrul unei emisiuni televizate, Aurel Țicleanu, fost jucător în Craiova Maxima, fotbalist în echipa națională a României, dar și antrenor de fotbal, în prezent lector în cadrul Federației Române de fotbal, a vorbit despre pasiunea sa în legătură cu numerologia, și a reușit să îi descifreze viitorul lui Ianis Hagi.

„Numerologia pleacă tot din dorința asta de cunoaștere. Te duci la capătul lumii și jucai cu 10 nebuni, acum ai 30 în gestiune. Dacă îi întrebi, fiecare spune ce vrei tu să auzi. Și-atunci îmi iau fiecare jucător în parte și-l analizez din punct de vedere al numerologiei. Și-atunci știu ce îi motivează. Eu după data nașterii pot să ghicesc foarte aproape și profilul lui. Este un tip sensibil, trebuie să-l duc la creativitate. Poate să fie și un lider. Numerele sunt de la 1 la 9, există numărul 11 special care are o legătură cu Dumnezeu și 22 e și mai aproape de Divinitate. Omul ăsta are o intuiție, vede finalul fără să aibă o explicație. O să fie un jucător pe care să-l pui să transmită un mesaj! Poate să înțeleagă. Luna octombrie arată că este un lider, unul care are o opinie și care înțelege lucrurile. Iar 1998 e, pe axul central, un jucător care transmite, care comunică, un jucător care e lider și e văzut de ceilalți ca lider, dă comenzi”, a spus Aurel Țicleanu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!