Ce i-a lipsit lui Gheorghe Popescu să fie mai bun decât Gică Hagi

Ce i-a lipsit lui Gheorghe Popescu să fie mai bun decât Gică Hagi

Ce i-a lipsit lui Gheorghe Popescu să fie mai bun decât Gică Hagi. Cei doi sunt prieteni de peste trei decenii. Mai mult sunt cumnați și de mai bine de un an fac echipă la Viitorul, unde Hagi l-a adus pe Popescu în funcția de președinte al FC Viitorul. În cariera fotbalistică, Hagi a fost întotdeauna în fața lui Popescu.

Ce i-a lipsit lui Gheorghe Popescu să fie mai bun decât Gică Hagi?

Răspunsul îl veți afla mâine, 20 octombrie, chiar de la Gheorghe Popescu.

Gică Popescu răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii cu același nume de la Kanal D, emisiune difuzată în fiecare zi de marți, de la ora 23.00.

Gheorghe Popescu va fi asaltat de întrebări incomode și va dezvălui care este cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, gândurile din perioada de detenție, dar și ce i-a spus tatălui său la mormântul acestuia.

Gică Popescu și-a încheiat cariera de fotbalist în anul 2003. Deși majoritatea fotbaliștilor se orientează spre antrenorat, odată ce renunță la cariera de fotbalist, Gică Hagi nu a fost niciodată tentat să devină antrenor.

„Mie nu mi-a plăcut să fiu antrenor. Nu mă simțeam legat. Nu mai voiam pe teren și mă vedeam făcând altceva. Mie mi-a plăcut costumul… nu treningul. Chiar le-am spus colegilor…. «Sunteți atâția antrenori, trebuie să fiți conduși de cineva. Dacă toți sunteți antrenori, cine vă mai conduce? Voi faceți antrenorat, Hagi, Petrescu și toți ceilalți, iar eu trebuie să fiu șeful vostru. Trebuie să fiți conduși de cineva». Mi-a plăcut mai mult partea administrativă decât partea tehnică”, a declarat mai demult Gică Popescu într-un interviu.

Gică Popescu a candidat în 2006 la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, dar a pierdut în fața lui Mircea Sandu. Și-a dorit să încerce din nou, în 2014, dar planul său a eșuat, după ce a fost condamnat definitiv. După eliberare, de la mijlocul lui 2019, Popescu este manager general al echipei cumnatului Gică Hagi, FC Viitorul.

Despre toate aceste momente din viața sa, Gheorghe Popescu va povesti în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, care aduce în fața telespectatorilor personalități marcante din diverse domenii de activitate. Fiecărui invitat i se adresează 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia.

Distribuie:

Citeste si:

  • Mesaj emoționat a lui Hagi! Detalii neștiute de la meciul din ’9...
  • Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!