Camelia Potec: ”Această pauză va reuşi să ne reseteze pe toţi”

Camelia Potec: ”Această pauză va reuşi să ne reseteze pe toţi”

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), a transmis un mesaj ”către familia natației și a pentatlonului modern românesc”, prin intermediul paginii personale de Facebook.

”Întreaga planetă traversează o perioadă extrem de dificilă. Pandemia de coronavirus SARS-COVID-2 ne-a luat prin surprindere, ne-a lovit din plin, dar nu trebuie să cedăm. Omul a arătat, prin natura sa, că poate să depășească obstacole mult mai mari decât acest virus și sunt sigură că așa va fi și de această dată.

Noi, cei care facem parte din familia natației și a pentatlonului modern românesc, am știut mereu să fim UNIȚI și să trecem ÎMPREUNĂ peste încercări dintre cele mai diferite. Știu că tuturor ne este greu acum. Activitatea sportivă s-a redus aproape de zero, bazinele sunt pustii, iar antrenamentele trebuie să le adaptăm la condițiile impuse de autorități.

Ca fost sportiv de performantă, ca om care respiră si trăiește prin inot, ca președinte de federație, ca mama, doresc să vă spun că sunt alături de toți cei care formează familia natației si a pentatlonului modern românesc: campioni, speranțe, copii, practicanți, antrenori, directori de cluburi, personal tehnic, parinți, personal medical, voluntari, personal administrativ. Știu că este greu, știu că toate planurile si speranțele voastre au fost date peste cap dar in aceste momente ar trebui sa privim cu incredere catre viitor. Trebuie să rămânem calmi și să asteptăm ziua in care toata activitatea noastră va reveni la normal. Sunt convinsă că această pauză va reuși să ne reseteze pe toți și ne va da energia de a reveni mai puternici, mai dedicati, mai fericiți și mai mulțumiți de ceea ce facem in fiecare zi.
Jocurile Olimpice de la Tokio s-au amânat pentru 2021 și nu trebuie să încetăm sa sperăm si să visăm. Trebuie să sperăm că ÎMPREUNĂ vom trece cu bine peste această încercare . Tebuie să avem incredere in continuare că la Tokio și la toate celelalte competiții internaționale de obiectiv natația românească va fi acolo, sus de tot, pe podium!

Astăzi, de Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare si Pace vă doresc tuturor sa fiți sănătoși, să rămâneți activi din punct de vedere fizic si sa demonstrați solidaritate in această perioadă de distanțare fizică si socială.

Vom ieși ÎMPREUNĂ din această încercare.

Mai puternici! Mai uniți! Mai optimiști!”, a scris Camelia Potec pe Facebook.

Către familia natației și a pentatlonului modern românesc 💌: ÎMPREUNĂ 🤝 Întreaga planetă traversează o…

Publicată de Camelia Potec pe Luni, 6 aprilie 2020

 

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!