Bourceanu, de partea lui Becali în războiul cu CSA! “Eu am jucat la Steaua, nu la FCSB”

Bourceanu, de partea lui Becali în războiul cu CSA! “Eu am jucat la Steaua, nu la FCSB”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Alexandru Bourceanu este alături de Gigi Becali în războiul său cu CSA Steaua. Pentru en FCSB nu există, declarând că el a jucat la Steaua.

Din punctul de vedere al lui Bourceanu, echipa lui Gigi Becali este în continuare Steaua, neputând să o numească FCSB. Fostul jucător al “Stelei” nu a dorit să facă declarații împotriva echipei Armatei, dar în adâncul sufletului său, FCSB tot Steaua a rămas.

Mai mult, fostul căpitan al FCSB-ului este de părere că suporterii echipei roș-albastre nu știu cum să gestioneze acestă situație care este foarte complicată. Totodată, Alexandru Bourceanu recunoaște că îi este greu să folosească denumirea „FCSB” când vine vorba de formația din Ghencea a lui Gigi Becali.

Bourceanu sare în apărarea lui Becali în războiul cu CSA

Emoţia oamenilor nu ştiu cum poate să fie gestionată. Nici nu ştii ale cui sunt meciurile din 2006, din 2015, din 2002. Nu ştiu. E o situaţie tare complicată” a spus Alexandru Bourceanu, pentru Telekom Sport.

 

La mine e simplu, eu am jucat la echipa lui Gigi Becali. Pentru mine, eu când vorbesc, mie îmi e greu să spun FCSB. Am încercat să mă corectez pentru a nu crea o situaţie pentru jurnalişti. Dar pentru mine, eu am jucat la Steaua, la echipa lui Gigi Becali. Eu nu am niciun cuvânt împotriva Armatei, a CSA Steaua, eu am jucat pentru echipa lui Becali” a mai spus Alexandru Bourceanu.

Alexandru Bourceanu: „Trebuie să se rezolve în instanță”

Alexandru Bourceanu crede că cel mai mult de suferit au suporterii echipei roș-albastre. Mai mult, fostul căpitan al FCSB-ului este sigur că gruparea deținută de Gigi Becali va găsi un stadion pe care să joace, chiar dacă la Arena Națională au apărut probleme.

Trebuie să rezolve în instanţă, nu ştiu ce se va întâmpla cu fanii. acolo e cea mai mare problemă. La mine e simplu, eu am fost la slujbă, ăsta era job-ul meu, dar pentru suporteri mai complicat.  Se vor găsi stadioane unde să joace FCSB nu e problema asta” a mai declarat Bourceanu.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!