Astăzi încep Campionatele Europene de Handbal! Lotul României

Astăzi încep Campionatele Europene de Handbal! Lotul României

Astăzi încep Campionatele Europene de Handbal! Lotul României pentru următoarele meciuri, după ce am fost loviți de cazurile de coronavirus.

România deschide seria Campionatului European de Handbal!

În Danemarca vor avea loc Campionatele Europene feminine de Handbal, după multe încercări și într-un climat de condiții speciale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. România are onoarea și privilegiul de a deschide seria acestor meciuri, jucând în deschidere astăzi. de la ora 19, contra Germaniei. Acest meci devine și mai special întrucât în ultima perioadă am fost greu puși la încercare de cazurile legate de Covid-19, și de aceea vom juca în acest meci fără Crina Pintea, Laura Moisă, Denisa Dedu, cât și fără antrenorul nostru principal.

România pornește în campania europeană cu al treilea cel mai valoros campionat din Europa, iar 17 din 18 jucătoare evoluează la noi în țară. Diversele declarații cu rol de alibi din ultima perioadă, care încearcă să îndepărteze orice vină în urma unui eventual eșec, ar trebui să ofere un sprijin moral în plus pentru handbalistele noastre pentru a obține rezultate cât mai notabile. În ultimii ani, România a dovedit că este o forță în acest sport, prin rezultatele obținute, iar lipsa jocurilor de la mondialele din Japonia ar trebui să marcheze o nouă dorință de performanță.

România face parte din grupa D și va întâlni joi, de la ora 19, Germania, apoi  sâmbătă, 5 decembrie (ora 17), Polonia și luni, 7 decembrie (ora 21.30) Norvegia. Conform ultimelor informații din tabăra tricolorelor, publicate de site-ul FRH, Denisa Dedu a efectuat prima testare miercuri, la ora 7.30 și va mai efectua una joi, la aceeași oră. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului. Condițiile pentru ca Denisa să facă parte din lot pentru meciul de mâine cu Germania vor fi aflate miercuri la ședința tehnică. Dacă va face sau nu parte din lot depinde și de ora la care va veni rezultatul testului joi. Echipa României a fost testată miercuri, la hotel, după ce testele efectuate marți nu au furnizat rezultate pozitive. Până la anunțarea rezultatelor de miercuri, delegația română trebuie să rămână în izolare.

Grupele B și D deschid prima zi a meciurilor europene:

GRUPA B

Rusia – Spania (ora 19.15, Digi Sport 3)

Suedia – Cehia (ora 21.30)

GRUPA D

România – Germnaia (ora 19.00, Digi Sport 1, Looksport+, Telekom Sport 1)

Norvegia – Polonia (ora 21.30, Digi Sport 3).

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!