Antrenor din Liga I, la limita puterilor. ”Am crezut că fac infarct”

Antrenor din Liga I, la limita puterilor. ”Am crezut că fac infarct”
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Stresul ultimelor etape și problemele de la echipă l-au adus pe antrenorul din Liga I la limita puterilor, în prag de infarct.

“În două luni de zile am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau”, a declarat Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, pentru Telekom Sport.

În ultima perioadă, la echipa Dinamo este haos, atât jucătorii, cât și angajații și antrenorul fiind neplătiți. Parte din jucători au anunțat că se gândesc să plece de la echipă și chiar antrenorul Cosmin Contra spune că pune că miercuri, 2 decembrie, este ultima zi a sa la Dinamo.

”Prefer să mă dau la o parte, e mai corect lucrul ăsta. Eu am fost mai mult speriat, nu s-a întâmplat nimic. Sunt singur aici. Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere”, a mai spus antrenorul din Liga I pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra a notificat clubul că nu și-a primit salariul și dacă nu i se plătesc banii va pleca de la echipă cu o zi înaintea meciului cu FC Argeș, programat vineri. Contra a precizat că miercuri este data scadentă la înştiinţarea pe care avocații săi au inaintat-o clubului.

”Fiecare persoană are o limită de a suporta lucrurile. Eu am ajuns la limita limitei. Până la 17:00 e termenul să-mi bage banii. E înştiinţarea să mă plătească. După 17:00, vedem ce se întâmplă. Antrenamentul e programat, sunt profesionist până la capăt. Regretele sunt că nu am făcut mai multe puncte. Tot vreau să plec, chiar dacă îmi virează banii. Văd suferinţele maseurilor, antrenorilor de la copii şi juiori, cei care lucrează la Săftica, la club. Sper să se rezolve şi să existe o linişte”, a adăugat antrenorul din Liga I.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!