Anamaria Prodan în lacrimi, după intervenția lui Gigi Becali. Ce a făcut finanțatorul FCSB

Anamaria Prodan în lacrimi, după intervenția lui Gigi Becali. Ce a făcut finanțatorul FCSB
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Anamaria Prodan a anunțat recent că a este infectată cu COVID-19. Ba chiar a chemat ambulanța. Dar ceea ce i-a provocat lacrimi a fost intervenția lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Anamaria Prodan a devăluit că a fost impresionată de gestul omului de afaceri. Aceasta a povestit cât de mult a ajutat-o Becali în această perioadă grea.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Finanțatorul FCSB a reprezentat salvarea și pentru alte personalități din sportul românesc, pozitive la COVID-19.

”M-am vindecat datorită domnului Gigi Becali.

Norocul meu a fost că m-am vindecat repede datorită domnului Gigi Becali, care mi-a trimis medicamentele pe care le-a adus din Rusia”, a declarat în urmă cu circa două săptămâni Dani Coman, președintele echipei Astra, care a recunoscut că a reușit să treacă cu bine peste momentele grele provocate de noul coronavirus datorită intervenției finanțatorului FCSB.

De asemenea, Marius Șumudică a dezvăluit că familia sa a fost ajutată de Gigi Becali în momentele delicate prin care a trecut după ce a fost infectată cu coronavirus.

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar.

N-am mai vorbit de 9 luni cu el, dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac. Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta. S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi,” a dezvăluit Marius Șumudică pentru Digi Sport.

Becali a avut focar de COVID la FCSB. Toata familia lui a fost, de asemenea, infectata, la fel si apropiatii. Ioan Becali spune insa va Gigi n-a luat virusul. De altfel, Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, a dezvăluit pentru Digi Sport faptul că milionarul din Pipera a creat la clinica sa o secție dedicată luptei împotriva noului coronavirus și că Gigi Becali a importat medicamente de specialitate și i-a ajutat pe cei nevoiași pe toată perioada de la izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!