Știri de ultimă oră despre naționala României la EURO2021

Știri de ultimă oră despre naționala României la EURO2021
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Conform ultimelor vești din tabăra naționalei României la Euro 2020, Denisa Dedu este incertă pentru debutul cu Germania, programat joi, de la ora 19:00. Tricolorele nu au intrat încă în sală după sosirea la Kolding.

Denisa Dedu este incertă. Soluții la poartă: Dumanska și Măzăreanu

Rezultatul pozitiv avut de la Laura Moisă la testul pentru Covid-19, la sosirea de luni în Danemarca, a dat peste cap întregul program al naționalei tricolore. Cu aproximativ 24 de ore înaintea jocului cu Germania, tricolorele nu au efectuat încă un antrenament în arena din Kolding, fiind în continuare în izolare.

Conform informațiilor oferite de FR de Handbal, Laura Moisă va fi testată joi dimineață și apoi când se vor împlini 7 zile de la momentul izolării. Pentru a se putea realătura echipei, Laura trebuie să aibă 2 teste cu rezultat negativ. Denisa Dedu a efectuat prima testare astăzi, la ora 7:30. Va mai efectua una mâine, la aceeași ora. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului.

La ședința tehnică vor fi aflate și condițiile în care Denisa poate să facă parte din lot pentru meciul de mâine cu Germania. Dacă va fi sau nu mâine în echipă, depinde și de ora la care va veni rezultatul testului. În cazul în care Denisa Dedu nu poate evolua, atunci poarta va fi apărată de Yuliya Dumanska și Ana Maria Măzăreanu.

În ceea ce privește postul de extremă dreapta, alături de Sonia Seraficeanu va fi reprofilată, foarte probabil, și Alexandra Dindiligan.

Echipa României a fost testată astăzi din nou, la hotel. Testele efectuate ieri nu au furnizat rezultate pozitive pentru cei testați. Până la anunțarea rezultatelor de astăzi, delegația trebuie să rămână în izolare.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!