Vești proaste pentru echipa lui Gică Hagi! Ce se întâmplă la FC Viitorul

Vești proaste pentru echipa lui Gică Hagi! Ce se întâmplă la FC Viitorul

Vești proaste pentru echipa lui Gică Hagi! Deși are doar două înfrângeri în campionat și se află pe locul 9 în clasamentul momentului, FC Viitorul este zdruncinată de ultimele vești. Ce se întâmplă la echipa pe care Hagi a lăsat-o în urmă cu două luni.

”Vești proaste la echipa noastră!”, scrie pe site-ul oficial al echipei FC Viitorul.

Echipa ridicată de Gică Hagi a înregistrat, după ultima etapă din Liga I, nu mai puțin de 9 rezultate pozitive la testele COVID-19, anunță clubul pe site-ul său oficial.

Așa cum prevede protocolul pentru echipele de fotbal din Liga I, toți membrii clubului din Constanța au fost supuși unei noi serii de teste COVID-19, după cel mai recent meci al echipei, contra FC Argeș.

”Rezultatele sosite astăzi, 27.10.2020, au fost, din păcate, pozitive în nouă cazuri”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul clubului de fotbal.

Cinci dintre aceste teste pozitive sunt chiar ale unor jucători, iar celelalte patru au fost înregistrate în rândul staff-ului auxiliar al echipei.

Reprezentanții clubului nu au divulgat numele jucătorilor sau membrilor staff-ului depistați pozitiv cu noul coronavirus, dar au precizat că toți urmează procedurile impuse de autorităţi în astfel de situaţii pentru a evita răspândirea virusului.

De la reluarea meciurilor de fotbal după perioada de suspendare din cauza pandemiei de COVID-19, din 12 iunie, mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în rândul jucătorilor și angajaților cluburilor de fotbal din Liga I și Liga a II-a, precum și în rândul arbitrilor sau a echipei naționale de tineret.

Următorul meci al echipei FC Viitorul în Liga I ar urma să aibă loc duminică, 1 noiembrie, în deplasare, în fața echipei Poli Iași și deocamdată nu a fost făcut niciun anunț despre o eventuală amânare a meciului și cel mai probabil campionatul nu va fi perturbat de aceste vești.

Gică Hagi a demisionat de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul în luna august a acestui an, locul fiindu-i luat de paniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, în vârstă de 35 de ani.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!