Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România, interesat de clubul lui Gică Hagi

Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România, interesat de clubul lui Gică Hagi

Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România a recunoscut că este interesat să devină acționar la clubul creat de Gică Hagi, FC Viitorul.

Omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a declarat pentru Agerpres că ar fi interesat de achiziţia de acţiuni la clubul de fotbal FC Viitorul, dar că nu există încă niciun pas concret în această direcție.

”Nu am cumpărat acţiuni la Viitorul, că aş putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacţie. Aş putea fi interesat, dar nu e o discuţie pe care să o fac până nu ajung la o concluzie”, a declarat Dan Șucu pentru Agerpres.

La rândul său, președintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, adus la club anul trecut de către Gică Hagi, a admis că printre oamenii de afaceri pe care i-ar dori alături să investească în club se numără și patronul Mobexpert.

“Din ziua în care eu am venit preşedinte la Viitorul am declarat că intenţionăm să aducem alături de noi, şi a mai spus-o şi Gică de nenumărate ori, oameni cu un potenţial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an şi jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi. Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creştem ca proiect. Bineînţeles că domnul Şucu poate fi unul dintre potenţialii viitori acţionari, dar acum nu ştiu care sunt intenţiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă şi să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul şi alţi oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante”, a declarat Popescu pentru Agerpres.

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a fost înfiinţat în 2009 de fostul internaţional Gheorghe Hagi și, în 11 ani de activitate, a câştigat titlul de campioană a României în 2016-2017, Cupa României în sezonul 2018-2019 şi Supercupa României în 2019.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu...
  • Fotbalistul român care a neutralizat jocul lui Maradona la Mondialul d...
  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!