Un nou succes categoric pentru Marius Șumudică în Turcia!

Un nou succes categoric pentru Marius Șumudică în Turcia!

Un nou succes categoric pentru Marius Șumudică în Turcia! Românul a devenit un adevărat „sultan” pentru echipa turcă.

Gaziantep a câștigat cu scorul de 4-0 în ultimul meci din campionat!

Un nou scor categoric reușit de echipa lui Marius Șumudică! În meciul din această seară, Gaziantep s-a impus în deplasare la Kasimpasa cu scorul de 4-0 și a urcat pe locul patru, având și un meci în minus.

Cu o singură înfrângere în acest sezon, înregistrată chiar în prima etapă, pe terenul lui Galatasaray, 1-3, Gaziantep se clasează pe un loc foarte bun în clasament. Cu 24 de puncte, formația lui Marius Șumudică poate provoca o surpriză la final de campionat.

Gaziantep, cu Marius Șumudică pe bancă și Alex Maxim și Alin Toșca în teren, a reușit ceea ce nici granzii Besiktaș, Galatasaray, Fenerbahce sau campioana Basaksehir, nu au reușit: 13 meciuri consecutive în toate competițiile fără a cunoaște gustul înfrângerii, 22 de jocuri la rând cu gol marcat și aproape un an de invincibilitate pe teren propriu.

Șumudică, un adevărat idol în Turcia!

Gaziantep rămâne pe 4, dar are un meci în minus față de liderul Alanyaspor, care are trei puncte în față.

Maxim a fost de neoprit în meciul cu Kasimpasa. Mijlocașul echipei naționale a înscris în minutele 9 și 25, reușind practic să rezolve meciul. Jefferson și Demir au mai înscris pentru Gaziantep, unde Toșca a fost integralist.

În urma acestui succes, al treilea consecutiv, Gaziantep a ajuns la șase victorii în primele 13 etape. Echipa lui Șumudică a pierdut un singur joc în acest campionat, fiind echipa cu cele mai puține eșecuri din Turcia.

La scurt timp după victoria cu Kasimpasa, pe contul de Twitter al lui Gaziantep a fost postată o imagine cu bucuria lui Șumudică, alături de descrierea: “Marius Șumudică! #King”.

 

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1341815803595919360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1341815803595919360%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Ffotbal%2Ffotbal-international%2Fmarius-sumudica-king-turcii-au-postat-o-imagine-comica-dupa-ultima-victorie-a-lui-gaziantep-974337

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!